Afbeelding: 2019-2020 heren 2 (web)

vv VIOS Beltrum zoekt trainer voor haar 2e elftal

1-5-2020

Het tweede elftal van vv VIOS B. is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer / coach. Nadat het elftal vorig seizoen kampioen is geworden in de 4e klasse stond het begin maart, voor het uitbreken van het COVID-19 virus, bovenaan in de 3e klasse met al een periodetitel op zak. Het elftal was wederom aan een mooi seizoen bezig en promotie naar de 2e klasse had zeker tot de mogelijkheden gehoord.


Het elftal bestaat hoofdzakelijk uit jong getalenteerde spelers, aangevuld met een aantal ervaren (oud 1e) spelers voor de juiste balans en een ervaren kader. Met de doorstroom van een goede lichting jeugdspelers kan de komende jaren verder gebouwd worden aan een talentvol tweede elftal. De opkomst op trainingen, de prestaties op zondag en de sfeer binnen de groep zijn goed. 

Profiel:

  • een ambitieuze trainer die het 2e elftal technisch en tactisch naar een nog hoger niveau wil en kan brengen.
  • een trainer die bij voorkeur in het bezit is van UEFA-C en / of ruime ervaring heeft in het trainen van jeugd- en seniorenelftallen.
  • een trainer die affiniteit heeft met het ontwikkelen van jonge spelers.
  • een trainer die de samenwerking met de trainers van Heren 1 en 3 en JO19 zoekt.
  • een trainer die op dinsdag- en donderdagavond de training leidt en op zondag de wedstrijd coaching voor zijn rekening neemt. 

Wij bieden:

Een enthousiast, leergierig en getalenteerd team bestaande uit spelers die het beste in elkaar naar boven willen halen. Daarnaast houden ze ook van gezelligheid buiten het veld. VIOS beschikt over een modern sportpark met uitstekende faciliteiten zoals o.a. kunstgras en een video analysesysteem. Daarnaast bieden wij een marktconforme vergoeding, passend bij opleiding en ervaring. We hebben de intentie om langer met elkaar samen te werken.  

Interesse:

Denk jij de persoon te zijn die het 2e elftal naar een nog hoger niveau wil en kan brengen? Neem dan contact met ons op! Reageren kan door middel van een sollicitatiebrief met daarin opgenomen jouw motivatie met CV. Stuur uw brief voor 15 mei 2020 per email naar tc@viosbeltrum.nl. Voor nadere inlichtingen kunt u bellen met Ronald Stapelbroek via 06-51534040, lid TC vv VIOS B. 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae