vv VIOS B zoekt nieuwe trainer voor haar 2e elftal

20-3-2020

Onder leiding van Michel Ballast is het tweede elftal aan een heel mooi seizoen bezig. De opkomst op trainingen, de prestaties op zondag en de sfeer binnen de groep zijn goed.
Nadat het tweede elftal vorig seizoen kampioen is geworden in de 4e klasse staat het op dit moment in de 3e klasse wederom bovenaan en heeft het inmiddels al een periodetitel op zak. Promotie naar de 2e klasse bestaat dus zeker tot de mogelijkheden aan het einde van dit seizoen.

 

Het elftal bestaat hoofdzakelijk uit jong getalenteerde spelers, aangevuld met een aantal ervaren (oud 1e) spelers voor de juiste balans en een ervaren kader. Met de doorstroom van een goede lichting jeugdspelers kan de komende jaren verder gebouwd worden aan een talentvol tweede elftal. Tot spijt van de huidige groep en de technische commissie heeft Michel Ballast aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen als trainer / coach van dit elftal. Wel blijft Michel verbonden aan VIOS in de functie van Hoofd Opleidingen.

 

Derhalve zijn we op dit moment op zoek naar een ambitieuze nieuwe trainer voor het seizoen 2020-2021, met de intentie om langer met elkaar samen te werken.

 

Denk jij de persoon te zijn die het tweede elftal naar een nog hoger niveau wil en kan brengen? Kijk dan naar onderstaande vacature en neem contact met ons op!

Vacature trainer / coach 2e elftal

vv VIOS Beltrum is een ambitieuze vereniging die voor het seizoen 2020-2021, en met de intentie langer, een trainer / coach zoekt voor haar 2e selectie.

 

Ons 2e elftal speelt momenteel in de reserve 3e klasse en heeft uitzicht op promotie naar de 2e klasse. Het elftal bestaat grotendeels uit jonge gedreven en ambitieuze spelers, aangevuld met een aantal ervaren (oud 1e) spelers en een gemotiveerd  en ervaren kader. Binnen de JO19, uitkomend in de 1e klasse, is een grote groep talentvolle spelers aanwezig waardoor de doorstroom naar het 2e elftal de komende seizoenen gegarandeerd is. Bovendien beschikt vv VIOS Beltrum over een modern sportpark met uitstekende faciliteiten zoals onder andeere kunstgras en een video analysesysteem.

Wij zoeken:

  • een ambitieuze trainer die het 2e elftal technisch en tactisch naar een nog hoger niveau wil en kan brengen.
  • een trainer die bij voorkeur in het bezit is van UEFA-C en / of ruime ervaring heeft in het trainen van jeugd- en seniorenelftallen.
  • een trainer die affiniteit heeft met het ontwikkelen van jonge spelers.
  • een trainer die de samenwerking met de trainers van Heren 1 en 3 en JO19 zoekt.
  • een trainer die op dinsdag- en donderdagavond de training leidt en op zondag de wedstrijd coaching voor zijn rekening neemt.

 

Voor nadere inlichtingen en sollicitatie kun je bellen met Ronald Stapelbroek (Technische Commissie), 06-51534040 of mailen naar tc@viosbeltrum.nl.

 

Uw reactie zien wij graag voor 1 april 2020 tegemoet.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae