Afbeelding: 2022-vrijwilligersmiddag (web)

Vrijwilligersmiddag 2020

19-12-2022

Zondag 18 December - Voor het eerst sinds 2019 is er weer gelegenheid voor een vrijwilligersmiddag. Voor bestuur, kaderleden en andere vrijwilligers een mooi moment om samen op een ontspannende manier van voetbal te genieten.

 

De aftrap werd verricht door voorzitter William Slotboom. Hij stond even stil bij de door de vrijwilligers verrichte werkzaamheden. Dankbaar en noodzakelijk werk om een club als vv VIOS B. draaiende te houden. Toch zijn er wel eens vacatures. Om dit zo goed mogelijk te kunnen opvangen worden persoonlijke gesprekken aangeknoopt. Eén van de manieren hierbij zijn de huiskamergesprekken. Bestuur en elftallen gaan tijdens een ontbijt het gesprek aan om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Lid zijn van een club is per saldo meer dan aanwezig zijn en het betalen van de contributie.

Het bestuur is dan ook goed te spreken over deze gesprekken. De reacties vanuit de elftallen zijn positief en de groep vrijwilligers kan verder worden uitgebreid. Leden tonen zich bereid om taken uit te voeren. Dat kan zijn een kantinedienst, een rol als leider of commissielid. Er zijn vele mogelijkheden.

 

Tweede spreker is Hoofd Opleidingen Michel Ballast. Middels een presentatie gaf Michel inzicht in zijn functioneren en hoe hij samen met de jeugdcommissie beleid heeft ontwikkeld. Veel is terug te vinden op deze website in het Jeugd Voetbal Beleid PlanPedagogisch Beleid Plan en het Pedagogisch Werkplan. Daarnaast is er de mogelijkheid voor leden om trainerscursussen te volgen en kennis te verdiepen, bestuur vv VIOS B. geeft hierbij ondersteuning. In het verleden hebben al een groot aantal leden zo een cursus gevolgd. Laatste deelnemers zijn Ian Groot Zevert en Jordy Zieverink.

 

De bardienst was in handen van heren-1 en met ondersteuning van de Rapenburg (Yvonne Pasman en Ard Papen) stond er voor de vrijwilligers een stamppot buffet klaar. 

Fotoalbum - Vrijwilligersmiddag 2022

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae