Afbeelding: vrijwilligersavond met Rob Dieperink (web)

vrijwilligersavond met Rob Dieperink (en scheidsrechter Nijhuis)

25-6-2022

Beltrum 24 juni - vv VIOS B. is zuinig met haar vrijwilligers en het bestuur heeft voor vanavond een vrijwilligersavond georganiseerd. Speciale gast is Rob Dieperink, scheidsrechter, VAR. Maar ook gebiedsregisseur voor de gemeente Berkelland met als standplaats Ruurlo en Beltrum. In Beltrum is hij regelmatig aanwezig in het Kulturhus!

 

In zijn presentatie gaf Rob inzicht in de werkwijze van hem als scheidsrechter en VAR. Hij doet dit op nationaal (ere-divisie) en internationaal (Champions League) nivo. In zijn presentatie zocht hij interactie met het publiek en die kwam er ook.

Het blijkt dan dat er spelregels zijn en specifieke situaties. Als scheidsrechter ben je spelleider en heb je nog enige vrijheid tot interpretatie van deze regels en heb je mogelijkheid om je te onderscheiden. Als VAR is dat niet meer mogelijk. In beide situaties vorm je wel een team en is het een fijn samenspel met de teamleden. Interessant om te zien hoe dit werkt en voor enkele aanwezigen onnavolgbaar en indrukwekkend. 

 

De vrijwilligers van VIOS werden uitgedaagd om verschillende spelsituaties te beoordelen en het leidde tot interessante discussie met verschillende inzichten. Vooral onze eigen scheidsrechter B. Nijhuis wist zich hierin te onderscheiden en deed niet onder voor de landelijk bekende scheidsrechter B. Nijhuis. Al met al een vermakelijke en geslaagde avond voor Rob, vrijwilligers en bestuur.

Fotoalbum vrijwilligersavond met Rob Dieperink

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae