Afbeelding: 2019-voorzitterswissel (web)

Voorzitterswissel

17-2-2019

Zondag 17 Februari - Onder mooie omstandigheden neemt William Slotboom de voorzittershamer over van Theo Helmers. Afgelopen jaar is Theo verkozen tot raadslid van de gemeente Berkelland. Een publieke functie die zich niet laat combineren met het voorzitterschap van een club als vv VIOS B.

 

Na 4 jaar voorzitter en 7 jaar bestuurslid te zijn geweest neemt Theo afscheid. Een periode waar hij met veel plezier op terug kijkt. Als voorzitter van de jeugdcommissie (sinds 2009) is er een nieuw beleidsplan ingezet. Een beleidsplan waarbij plezier en ontwikkeling voorop staat. Wanneer je dat ook nog kunt combineren met sportieve resultaten, dan is dat extra mooi. Ook op andere vlakken heeft Theo in samenwerking met andere leden van onze club stappen kunnen maken. Verbinding, zowel onderling als ook naar externe partijen staat en stond hierbij voorop. 

 

Met William Slotboom treedt een nieuwe enthousiaste voorzitter aan. In de afgelopen periode heeft William al op verschillende plekken nader kennis gemaakt met vv VIOS. Bij het recreatieve voetbal trapt hij zelf een balletje. Op bestuurlijk vlak heeft William zich ruimschoots bewezen als directeur/eigenaar van Slotboom Steenhouwers en diverse branche organisaties. Een ervaren bestuurder wordt voorzitter van vv VIOS B.

 

Bij vv VIOS B. mag er dan wel veel gerealiseerd zijn, er zijn nog genoeg uitdagingen. In de persoon van William kan VIOS nieuwe impulsen ontvangen waarmee we gezamenlijk de toekomst verder vorm geven. Een toekomst voor een club met een belangrijke rol binnen de beltrumse samenleving. Theo bedankt voor je bijdrage de afgelopen jaren, William veel succes en plezier in je nieuwe rol!

 

Een ander verslag is geplaatst op groenlose gids.

Fotoalbum voorzitterswissel

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae