Heren 1

Vooruitblik competitie Heren 1 2017-2018

23-9-2017

Afgelopen jaar was het net niet bij heren 1, één punt minder dan plek nummer 4, dat recht geeft op het spelen van nacompetitie. Volgens trainer Manfred Graven heeft het team wel stappen gemaakt ten opzichte van voorgaande jaren: "Alle jongens hebben zich goed ontwikkeld, ook de spelers die niet altijd zeker zijn van een basisplaats. We zijn degelijker gaan spelen, hebben meer doelpunten gemaakt maar ook minder doelpunten tegen gekregen en bij veel wedstrijden de nul gehouden." 

Voor komend seizoen is er maar één ding dat telt, en dat is beslist een prijs pakken. "We gaan voor het kampioenschap", aldus Manfred. "Om deze droom te verwezenlijken is het belangrijk dat andere mensen op gaan staan binnen het elftal. Er meer bravoure wordt uitgestraald, slimmer wordt gevoetbald en niet te lief zijn tegenover elkaar en de tegenstander."

Met Jurgen Wiegerinck heeft het elftal er zeker een versterking erbij, toch? Manfred: "Jurgen heeft veel ervaring, kan wat extra’s brengen, heeft veel scorend vermogen en past goed binnen de groep. Met Jurgen erbij zou het ook maar zo kunnen dat we komend seizoen misschien wel met een 2 spitsen systeem gaan spelen, we gaan zien hoe dit uitpakt!"


Zondag 23 september speelt Heren 1 de eerste competitiewedstrijd om 14.00 uur uit tegen SVBV

Manfred Graven
Manfred Graven

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae