Afbeelding: 2020-Pubquiz (web)

Volle kantine bij VIOS pub quiz!

8-3-2020

Zaterdag 7 Maart - Een volle huiskamer op sportpark 'de Sonders'.  De activiteitencommissie van vv VIOS B. heeft een pub quiz georganiseerd!

 

Er is deelname van 20 teams en deze hebben een bezetting van 4-7 personen per team. Al deze teams vormen een fraaie afspiegeling van Beltrum en hebben illustere namen als 'Grutto East Side' en 'Vroeger kon je zo goed leren'. Niet alleen voetballers doen mee maar ook volleyballers, muzikanten van Concordia, buurtgroepen en vriendengroepen. Ook de vrijwilligers van kulturhus 'de Wanne' zijn present en hiermee is deze avond al een mooi voorschot op de uitslag van de enquête toekomstbestendig Beltrum. Samen houdt je het leefbaar en gezellig, zeker wanneer er leuke activiteiten worden georganiseerd. Alleen ga je sneller, samen kom je verder en is het bovenal gezelliger!

 

Kantinebeheerders Thijs en John hebben de aanpassingen op sportpark de Sonders bekeken. Vanuit de open club-vitaal sportpark gedachte worden er nu ook in de kantine nieuwe attributen gebruikt. Er was nog wat materiaal over en vanavond is er de introductie van de borrelplank en wordt kantine de 'Spilsoos' nog meer een echte huiskamer. De presentatie van de quiz was in handen van Hans en Marco. 

 

Uitslag:

1. Luke en zijn vrienden

2. Ik weet het beter

3. Welke naam doen we heren?

 

Een geslaagde avond voor deelnemers en organisatie. Volgende keer een muziekquiz bij Dacapo of de Wanne?

 

Fotoalbum VIOS pub quiz

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae