Afbeelding: 2018-pubquiz (web)

Volle kantine bij eerste pubquiz!

18-11-2018

Zaterdag 17 November - Kantine 'de Spilsoos' zit vol met deelnemers aan de eerste pubquiz. Een nieuwe activiteit en meteen goed bezocht.

 

De pubquiz vervangt dit jaar de dartavond. Hoewel deze twee keer drukbezocht werd, heeft de sociabiliteitscommissie ervoor gekozen om iets nieuws te proberen, in de hoop meer mensen naar de kantine te lokken. Want: iedereen is welkom om mee te doen aan de pubquiz. Van voetballers en handbalsters tot volleyballers en tafeltennissers. Maar ook mannen, vrouwen, jongens en meiden die geen lid zijn van VIOS zijn welkom.

 

Bij een pubquiz beantwoorden deelnemers vragen over allerlei onderwerpen. Topografie, geschiedenis, sport en muziek; het komt allemaal aan bod. Wie aan het eind van de avond de meeste goede antwoorden heeft gegeven, mag zich de winnaar noemen. Welk team beschikt over de meeste feitenkennis? 

Afbeelding: 2018-pubquiz (winnaars-web)

Een welgemeend compliment aan de sociabiliteitscommissie welke is geslaagd in haar opzet. Een volle huiskamer op sportpark 'de Sonders' met meer dan 100 deelnemers, waaronder veel volleyballers. Tot winnaar werd gekroond team 'de Nozems'. De tweede plek was voor Hilbert en zijn volleybaldames. Het podium werd gecompleteerd door CafEdo. De rode lantaarn was voor team '2 weten meer dan 1'. Gelukkig waren ze niet alleen! In de pauze en na afloop zorgde DJ Hanzzz voor een paar fijne hits.

Fotoalbum pubquiz

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae