Afbeelding: 2019-voetbalplaatjes

Voetbalplaatjesactie maandag 6 mei van start

30-4-2019

Vanaf aanstaande maandag gaat Beltrum volop aan het verzamelen. Er is de afgelopen weken met de COOP hard samengewerkt om een uniek album samen te stellen. Bijna 100 pagina’s vol verhalen, vele kleurrijke foto’s en rijk geïllustreerde verzamelpagina’s. Een prachtig exemplaar!

 

Samensteller Marco Heutinck noemde het al eerder al een collectors-item. Hij heeft gelijk gekregen! Historische gebeurtenissen zijn prachtig omschreven en van mooi beeldmateriaal voorzien. Ook de kijk van reporter Lambert Folkertsma op het hedendaagse VIOS is een genot om te lezen. Het wijkt duidelijk af van vergelijkbare uitvoeringen. De samenstellers zijn er in geslaagd om het boek naar een echt Beltrums familiealbum te transformeren. Vele foto’s van weleer, maar ook het verzamelen van de VIOS-teams van twaalf jaar geleden maakt het uniek. De pupillen van toen zijn de vrouwen en mannen van nu!

​​​​​​​Lekker vernieuwend

In totaal hebben Truus Stotteler en Marco Heutinck ruim 600 plaatjes geschoten. VIOS zou VIOS niet zijn als de vrijwilligers ook meedoen. Zo kan men naast het elftallen verzamelen, ook de plaatjes van de Ondergrondse, loopgroep, stafleden en natuurlijk de vele scheidsrechters sparen. Actuele foto’s gecombineerd met de sfeer van weleer.

 

Beltrums COOP-ondernemer Nico Pronk is trots, “Met Theo Helmers spraken we al langer over de samenwerking. Zowel VIOS als de COOP willen een bijdrage leveren aan ons vitale dorp met behoud van alle basisvoorzieningen. Wij moderniseerden onze supermarkt en bij VIOS zijn nieuwe ontwikkelingen aan de orde van de dag. Dat dit geen gewone actie zou worden voelde je in het eerste gesprek met de VIOS-innovator.”

 

De actie start op maandag 6 mei en duurt tot 24 juni. Bij besteding vanaf € 10,- ontvang je bij onze lokale COOP de plaatjes.

Dit weekend voor voetballeden een gratis exemplaar

Het album wordt aan de VIOS-leden gratis aangeboden. In het weekend van 4 en 5 mei is deze af te halen in onze Huiskamer/kantine. Vanaf maandag is deze tegen een geringe vergoeding te verkrijgen bij de COOP aan de Kampstraat in Beltrum.

 

Wij wensen iedereen veel plezier bij het verzamelen!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae