Afbeelding: 2019-voetbalplaatjes

Op naar de voetbalplaatjesfinale 29 juni

10-6-2019

Beltrum is massaal aan het voetbalplaatjes verzamelen. Een enkele heeft het album al nagenoeg vol, terwijl anderen voor een ander tempo kiezen.

 

COOP en VIOS gaan op zaterdag 29 juni de finaledag houden. Er zal ter afsluiting van deze topactie een ruilmarkt wordt georganiseerd in onze VIOS-huiskamer De Spilsoos. Nadere informatie volgt. Marktmeesters zullen Jan en Diny Bouwmeesters zijn. Zij zoeken nog ouders of anderen die willen helpen. Geef je op janbouwmeesters@live.nl of 0544 481200.

 

De COOP zal tot de finaledag doorgaan met de voetbalplaatjesactie. Komende weken is er zelfs een extraatje. In de zakjes kan maar zo een plaatje zitten van een gouden bal. Voor de winnaars is er een prijs. Leuk toch?

 

De enveloppenruilactie in de winkel is een schot in de roos. Hier wordt volop gebruik van gemaakt. Wel een verzoek om de enveloppen te vullen met 15 verschillende plaatjes en niet meer enveloppen mee te nemen dan ingelegd. Natuurlijk allemaal overbodige informatie, maar vergissen blijkt menselijk.

​​​​​​​Starten kan nog

Mocht je nog niet hebben meegedaan aan de actie. Geen nood. Vraag aan de kassa van de COOP om een album en waarschijnlijk lukt het je nog om voor de finaledag het album te vullen.

 

Allen veel plezier met de 2e helft van de actie!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae