Afbeelding: 2019-voetbalplaatjes - finale dag (web-1)

Voetbalplaatjes finaledag succesvol!

30-6-2019

Dolblije gezichten verlieten zaterdag de kantine. Na acht weken volop sparen en ruilen werden de laatste felbegeerde plaatjes bemachtigd! Jong en oud kwamen langs.

 

De ruilmarkt was voortreffelijk opgezet. Velen hadden aan de oproep gehoor gegeven om vooraf de overtollige plaatjes in te leveren bij Jan en Dinie Bouwmeesters. Samen met vele vrijwilligers zijn deze de afgelopen dagen gesorteerd. Lijstjes konden zo gemakkelijk worden afgewerkt!

 

Op deze laatste zaterdag waren bijna 20 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Allen harstikke bedankt! Jan Bouwmeesters is tevreden, “Ik denk dat we vandaag samen wel zo’n 150 albums hebben kunnen vullen en ik moet zeggen dat iedereen keurig de plaatjes op nummer inleverden.” In tegenstelling tot de vorige keer, zie je wel dat de sociale media een geweldig hulpmiddel is geweest. Familie-, buurt- en vriendenapp-groepen zijn door deze actie ontstaan. Mensen spraken ook duidelijk uit dat de enveloppen-ruilbak van de COOP een fantastische service is geweest. Zo hadden velen de afgelopen weken het album al volgespaard.

De voetbalplaatjesactie is in vele opzichten een groot succes geworden.

 

Wij willen Nico Pronk van de COOP nogmaals hartelijk danken door deze geweldige actie mogelijk te maken. Beltrum heeft er volop van genoten!

2019-voetbalplaatjes - finale dag (web-2)
2019-voetbalplaatjes - finale dag (web-1)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae