Afbeelding: 2018-jeugdkamp (web)

Voetbalkamp 2018

22-5-2018

Het Pinksterweekend van 2018 hebben 65 kinderen (JO9, JO11 en JO13) en 16 kampleiders genoten van een heerlijk weekend voetbalkamp. Een nieuw record is gevestigd! Geweldig! We verbleven het hele weekend in Rijssen, bij groepsaccommodatie ‘de Langenberg’. Check de foto’s voor een impressie van VIOS Voetbalkamp 2018!

 

Hieronder volgt een korte omschrijving van het toffe weekend:

 

Vrijdag - Na aankomst in Rijssen en inrichting van de slaapzalen werden de groepjes bekend gemaakt. We zijn vrijdagavond gestart met een bingo voor de jongere jeugd en een smokkeltocht voor de oudere jeugd. Na afloop een lekker broodje frikadel, kortom een goede aftrap van 4 dagen lachen en vertier!

 

Zaterdag – Op zaterdagochtend was het tijd voor een mixtoernooi. De kinderen speelden in wisselende samenstellingen een vijftal wedstrijden. ’s Middags hebben we in het centrum van Rijssen een stadsspel gespeeld. Het spel heette: ‘Crazy88’. De kinderen kregen van allerlei opdrachten voorgeschoteld die vast dienden te worden gelegd op foto of video. Hier kon je punten mee verdienen. Enkele opdrachten waren: wissel een broek met een wildvreemde, bedel als bedelaar 1 euro bij elkaar, poets een onbekende de tanden enzovoort. Zaterdagavond zijn er twee bosspelen gespeeld en werd de dag afgesloten met een dansje.  

 

Zondag (1e Pinksterdag) – In de ochtend was er een voetbaltoernooi. De kids speelden 4 poulewedstrijden en vervolgens de finalewedstrijden. Zeskamp was de activiteit die zondagmiddag plaatsvond. Het weer was top, dus konden diverse waterspellen worden toegevoegd aan de Zeskamp. De zeskamp werd afgesloten met buikschuiven. Erg gaaf! ’s Avonds vond er een VIOS spelshow plaats. Er werden verschillende rondes gespeeld: een VIOS vragenronde, een voetbal vragenronde, een plaatjesronde en een muziekronde. Zo kregen de kids afbeeldingen en muziekfragmenten te zien en dienden zij enerzijds aan te geven wie of wat het was of anderzijds de naam van het liedje en de artiest.

 

Maandag (2e Pinksterdag) – De laatste dag stond in het teken van het opruimen van de kamplocatie, het zwemmen in het buitenzwembad van Rijssen en het eten van een patatje op de kamplocatie. Het groepje dat VIOS voetbalkamp 2018 heeft gewonnen was: FC Snelle Planga.

 

Wij, als kampleiders, vonden het een super geslaagd jeugdkamp met lieve en geweldige kinderen! Hopelijk zorgen dit verhaal en de foto’s voor nog meer deelnemers in 2019!

 

Veel dank en waardering gaan uit naar de leuke, enthousiaste en toffe mix van kampleiders: Anouk Groot Kormelink, Bob Groot Kormelink, Boet Leemreize, Coen te Woerd, Edo Hemmink, Heleen Helmers, Janneke te Stroete, Jordy Zieverink, Luc Nijhuis, Jordi Scharenborg, Dominique Abbink, Lars Bleumink, Carmen te Bogt, Ian Groot Zevert, Christian Ballast en Luke te Woerd.

 

Groeten de kampcommissie

Fotoalbum - Voetbalkamp 2018

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae