Afbeelding: 2019-vriendinnendag (web)

VIOS Vriendinnendag - 11 juli

9-6-2020

Zaterdag 11 Juli  houden we op sportpark 'De Sonders' een grote voetbalmiddag voor alle meiden uit Beltrum en omgeving. Je kunt dan kennismaken met het meidenvoetbal bij vv VIOS B. We beginnen 's middags om 13.30 uur. In verband met de corona regels mag je niet eerder dan 13:20 uur aanwezig zijn.

Corona regels

Er wordt verwacht dat de meiden in hun sportkleding naar vv VIOS B. gaan. De kleedkamers zijn dicht dus er kan na niet na afloop worden gedoucht. Vooraf  wordt er verwacht dat de meiden hun handen wassen. Ouders zijn helaas niet toegestaan op het sportpark.

Jij komt toch ook?

Op het voetbalveld zijn voetbal-spelletjes klaargezet.  Met een groepje ga je al deze spelletjes afwerken. Tussendoor is er een drinkpauze. Rond 15.30uur sluiten wij de dag af. Dan krijg je drinken en wat lekkers. Om 15:45 kunnen de ouders de meiden weer ophalen.

Meenemen

We zien graag dat je heel veel vriendinnetjes, nichtjes en zusjes mee neemt. Heb je meer vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met onderstaande personen:

 

Lesley van Elteren 06-57304225   lesleyvanelteren@hotmail.com
Carmen te Bogt  06-38284365  Carmentebogt@gmail.com

 

Ouders opgelet: Deze middag worden er foto’s gemaakt die geplaatst worden op  bovenstaande website en gedeeld worden op de facebookpagina van vv VIOS B. Maak het kenbaar bij één van bovenstaande personen als u daar bezwaar tegen heeft.

 

Meld je hier aan!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae