Afbeelding: 2019-VR 7 tegen 7 (2) kampioen (web)

VIOS VR 7 tegen 7 (2) vrijdag eerste kampioenen!

3-11-2019

November is nog op de 1e dag, als de eerste kampioenen al een feit zijn: de dames van het 2e vrijdagavondteam van VIOS. Onze vaste correspondent kon er helaas niet bij zijn, omdat zij even voor een marathon was overvlogen naar New York!

 

Voor aanvang van de wedstrijden had VIOS na  drie competitie-avonden, dus twaalf wedstrijden, een voorsprong van 10 punten met nog twee avonden, dus nog acht wedstrijden te gaan. Er was berekend dat er bij winst in alle vier wedstrijden deze avond de champagne al los geknald kon worden. Echter gooide de eerste tegenstander Erix al roet in de champagne, want er werd niet gescoord door beide teams. Vervolgens kwamen de spitsen op stoom tegen Keyenburgse Boys en werd er met 3-1 gewonnen met twee doelpunten van Mandy en één van Kim. Tegen Ruurlo begon de swung er echt in te komen, want zelfs onze verdedigers Lotte en Ilona wisten het netje te laten bollen, net als de spitsjes Mandy en Kim. Eindstand 4-0.

 

De laatste wedstrijd was tegen onze directe concurrent, de nummer twee van de ranglijst, Wolversveen. Aangezien zij deze avond ook al wat punten hadden gemorst, werd er een herberekening gemaakt en bleek dat we aan een gelijkspel genoeg zouden hebben. Het bleef nog een tijdje spannend, maar uiteindelijk was het de uit het grote Zwolle overgekomen Ciele die de bevrijdende 1-0 prachtig binnen schoot. Echter door een onvervalst glippertje van keepster Chantal liep er een speelster van Wolversveen per ongeluk de 1-1 binnen. In de korte tijd die resteerde, wisten beide teams niet meer te scoren, waardoor de champagne terecht kon knallen! Na 16 wedstrijden nog ongeslagen, 40 punten met een doelsaldo van +31…

 

Op 15 november spelen de dames nog één wedstrijdronde van vier wedstrijden bij onze eigen thuisbasis VIOS Beltrum. Wilt u genieten van mooie hoogstandjes, fantastisch samenspel en vooral heel veel spelplezier? Kom dan eens een kijkje nemen: vanaf 19.30 tot ongeveer 21.15 uur.

 

Een team met vele oud-eerste speelsters van VIOS, die vanuit heel Nederland komen: Zwolle, Enschede, Schaijk, Arnhem, Lochem, Doetinchem, Lichtenvoorde, Groenlo en jawel, ook nog een stuk of drie uit Beltrum. VIOS verbindt! Dames: gefeliciteerd met het kampioenschap en nog veel spelplezier in de laatste ronde en natuurlijk succes na de winterstop!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae