Afbeelding: 2019-VR 7 tegen 7 (2) - kampioen najaar (web)

VIOS VR 7 tegen 7 (2) - kampioensfeestje!

16-11-2019

Vrijdag 15 November -  Geïnspireerd door het al aanwezige vrijdagvondvoetbal kwamen de voormalige vedetten van het VIOS-vrouwenvoetbal weer bij elkaar. Sport verbindt en bij een teamsport heb je een eigen groepsdynamiek. 

 

In het verleden speelden de dames van VIOS VR 7 tegen 7 (2) met elkaar op landelijk niveau. Eén van de sportieve hoogtepunten in de geschiedenis van vv VIOS B. Nadat ze afstand hadden genomen van het voetbal begon het bij een aantal toch te knagen. Het teamgevoel van vroeger dat werd gemist. Onderling waren er nog wel contacten maar samen voetballen dat deden zij niet meer. Op de voorbeltrumse kermis werd het initiatief genomen tot de oprichting van een app-groep. Wat dan volgt, dat gaat het snel! Opnieuw inschrijven bij de club en inschrijven voor de competitie.

 

De eerste voorbereidingen verliepen stroef. Op de spieren zat een beetje sleet en de lichamelijke conditie was niet meer in balans met de wil. Toch wisten de dames snel resultaat te boeken en zij gingen dan ook snel aan kop in de competitie. Twee weken geleden werd het kampioenschap al binnen gehaald, vandaag werd het nog eens gevierd op sportpark 'de Sonders'. Een paar versieringen, taart van de tegenstander en natijd een drankje met hapjes in een volle kantine. 

 

Een team met speelsters die vanuit heel Nederland naar de Achterhoek komen om te voetballen. Zwolle, Enschede, Schaijk, Arnhem, Lochem, Doetinchem, Lichtenvoorde, Groenlo en jawel, ook nog een stuk of drie uit Beltrum. VIOS verbindt! Dames: gefeliciteerd met het kampioenschap en succes na de winterstop. Maar vooral veel plezier met het recreatieve voetbal bij vv VIOS B.!

Fotoalbum - VIOS VR 7 tegen 7 (2) - kampioensfeestje!

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae