Afbeelding: 2017-voetbalquiz (web 2)

VIOS Voetbalquiz

4-5-2018

Hoe heet de Egyptische topscorer van Liverpool? En in welk seizoen werd Ajax voor het laatst landskampioen? Vragen die zomaar voorbij kunnen komen bij de tweede editie van de VIOS Voetbalquiz, die op vrijdag 25 mei gehouden wordt.

 

Weten jij en je partner alles over amateurvoetbal, de sterren van vroeger en de helden van nu, twijfel dan niet en meld jullie aan!

 

De VIOS Voetbalquiz is een initiatief van de sociabiliteitscommissie en wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. Vorig jaar bleken Boet en Ties Leemreize over de meeste kennis te beschikken; zij gaven de meeste goede antwoorden en wonnen zo de quiz.

 

De opzet van de quiz is hetzelfde als vorig jaar: deelnemers krijgen vragen voorgeschoteld, vakkundig samengesteld uit diverse categorieën. Over vroeger en nu, over spelers en trainers, over prof- en amateurclubs. De ene vraag ingeleid met een filmpje, de ander met een foto.

 

Die hoef je niet alleen te beantwoorden, het is namelijk een koppelquiz: je speelt dus samen met een partner. De quiz is voor leden vanaf de B-jeugd.

 

De VIOS Voetbalquiz begint om 20.00 uur in de kantine en zal naar verwachting tot circa 23.00 uur duren. Deelnemers worden rond 19.30 uur verwacht, zodat we om 20.00 uur kunnen starten.

 

Aanmelden kan, tot de dag zelf, via onderstaand formulier. Geef daarbij ook even aan met wie je samenspeelt. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Nog vragen? Mail: arjantebogt@gmail.com.

 

 

Aanmelden (* verplicht veld)

2017-voetbalquiz (web 1)
winnaars 2017: Boet en Ties Leemreize

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae