Afbeelding: 2020-voetbaldag jeugd (web)

VIOS voetbaldag geslaagd!

6-7-2020

Afgelopen zaterdag 4 juli 2020 vond een geslaagde VIOS Voetbaldag plaats. Helaas kon in deze 'Corona-periode' het jaarlijkse voetbalkamp tijdens Pinksteren geen doorgang vinden. De kampleiding besloot echter toch wat voor de jeugd te organiseren en dit resulteerde in deze VIOS Voetbaldag voor de jeugd tot en met de JO-13. Goed geregeld en een mooi initiatief van de kampleiders!

 

Ruim 50 kids namen deel aan deze Voetbaldag. De kinderen arriveerden om 10:00u op het sportpark en na de nodige hygiënemaatregelen werd gestart met een voetbaltoernooi en enkele voetbalspellen. Zo stond er op het hoofdveld een panna-kooi opgesteld en was er zelfs een snelheidsmeter te bewonderen. Menig politieagent zou jaloers zijn, want er werden schoten van flinke snelheden gemeten (90+). Ook waren er 'tubes' in verschillende kleuren die de jeugdspelers moesten proberen te raken om zo punten bij elkaar te schieten. Iedereen was erg enthousiast. 

 

Rond 12:30u was er een lunch. De organisatie had de ouders verzocht de kinderen een lunchpakket mee te geven (ook weer in verband met de Corona-periode). Na de lunch was er een spel georganiseerd in het dorp zelf. In groepjes moest gezocht worden naar 16 foto's in Beltrum. Bij elke foto moesten de groepjes ook een opdracht volbrengen, wat tot hilarische momenten en antwoorden leidde.

 

Aan het eind van de dag volgde een prijsuitreiking en ontvingen de kinderen nog een snoepzakje als bedankje. Het team van Bob behaalde uiteindelijk de 1e prijs. Iedereen bedankt voor zijn/haar deelname en de kampleiding heel erg bedankt voor de organisatie!

Fotoalbum - VIOS voetbaldag

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae