Afbeelding: 2020-2021 JO15-2G kampioen najaar (web)

VIOS JO15-2G kampioen!

18-12-2021

Zaterdag 18 December -  Het heeft even geduurd maar er zijn weer echte kampioenen! Sinds voorjaar 2019 zijn er geen competities uitgespeeld en zijn er dus ook geen kampioenen meer geweest. Vandaag kwam een eind aan deze droogte periode. 

 

Onder de huidige COVID maatregelen is publiek niet toegestaan bij wedstrijden. Op inititatief van de leiding werd Roel Krabben bereid gevonden een live-stream op te zetten waardoor ouders toch van afstand de wedstrijd konden volgen. Dank je Roel, voor de medewerking!

 

Het gemengde jongens en meiden team van VIOS JO15-2 wist tegen AZSV een zwaarbevochten overwinning te boeken en zo het kampioenschap binnen te slepen. In de eerste helft kwam VIOS al snel op een achterstand maar voor rust werd nog de gelijkmaker gescoord. In de tweede helft viel de 2-1 waarna de overwinning met enige moeite toch over de streep werd getrokken. Het ging zeker niet vanzelf! 

 

Deze groep pubers wist vooral ook een overwinning op zich zelf te behalen. De leiding met nieuwe en ervaren krachten werd geconfronteerd met een enkele tegenslag. Na een goed gesprek werd dit opgelost en kreeg het team verder vorm. Voor nieuwkomers Brent Nijhuis (coach) en Hugo te Woerd (trainer) een mooie opsteker. Samen met Paul Berghuis, Ramon te Kaat, Roel Goldewijk en Ronald ten Hal wisten ze deze jonge groep te motiveren en enthousiasmeren en zo het kampioenschap binnen te halen.

 

Kortom een teamprestatie en een kampioenschap is dan een kroon op het werk en moet zeker gevierd worden!. Jongens en meiden geniet samen met jullie trainers en leiders van een mooi en verdiend kampioenschap!

Fotoalbum - VIOS JO15-2G kampioen!

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae