Want niet alleen de ‘VIOS-lui’ vinden hun weg naar het gezellige bruine café. Neem bijvoorbeeld een doorsnee maandagavond: “Voor 20.00 uur kunnen we nog een verstaanbaar gesprek voeren, daarna hoor je alleen de 50 blazers die hier repeteren”, lacht Els. Van dweilorkest tot damclub, Spilman is uitvalsbasis voor vele gezelschappen in het dorp. Els: ‘Er is altijd wel wat te doen!’.

“Spilman draagt het verenigingsleven, en zeker ook onze voetbalvereniging al sinds jaar en dag een warm hart toe”, stelt voorzitter Theo Helmers die namens VIOS de felicitaties overbracht, “alleen hierdoor al is de horecaonderneming waar gastvrijheid, gezelligheid en heerlijk eten voorop staat, onmisbaar in het dorp”. Na de felicitatie komen we al snel aan de praat over het gerucht dat de horecaonderneming verkocht zou zijn. Als we de Beltrumse tamtam moeten geloven dan, want als het aan Els ligt plakt ze er zo nog 10 jaar achteraan!

Er zijn nog plannen genoeg en de agenda op de vernieuwde website (www.spilman.nl) bewijst dat nog maar eens. Een brunch op Eerste Paasdag, een speciale moederdagactie of een gevarieerd Hemelvaartmenu om van te genieten na een lange fiets- of wandeltocht. Net als VIOS blijft Spilman onlosmakelijk verbonden met Beltrum!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae