Afbeelding: 2021-spaaractie AH (web)

VIOS en AH Wallerbosch steken elkaar weer de hand toe

10-9-2021

Afgelopen week lanceerden de KNVB en AH samen met bondscoach Louis van Gaal de landelijke actie voetbalpassie. Een digitaal spaarprogramma waarmee klanten Voetbalpassiepunten kunnen sparen om zo hun lokale voetbalclub te sponsoren. De punten die door klanten gespaard zijn, gaan rechtstreeks naar de desbetreffende clubs. 

 

Voor supermarkteigenaar Bas Wallerbosch extra reden om naar Beltrum te komen. Al sinds 2007 is AH Wallerbosch als sponsor aan VIOS verbonden. Begonnen met de A-junioren is AH Wallerbosch alweer jarenlang sponsor van onze vrouwen. Er is dus al lang sprake van een win-win situatie. Vanaf maandag 13 september kunnen de leden van VIOS samen met AH Wallerbosch dit verder uitbouwen door deel te nemen aan het nieuwe spaarprogramma van Albert Heijn. 

 

Voetbalpassie is een digitaal spaarprogramma, gekoppeld aan de app van Albert Heijn. In de app kunnen klanten van Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen en makkelijk toewijzen aan elke lokale voetbalclub naar keuze. De punten zitten op meer dan 1.500 deelnemende producten, waaronder al het fruit en vers afgebakken brood van Albert Heijn, diverse AH-huismerken en verschillende grote A-merken. Elke bestede euro aan een deelnemend product levert één punt op. Met tien punten hebben klanten een volle spaarkaart, waarmee zij een amateurclub naar keuze kunnen sponsoren met één euro.

 

Voetbalpassie is er voor álle verenigingen; groot en klein. Alle amateurclubs in het voetbal doen automatisch mee met Voetbalpassie. Er staan zo’n 3.000 lokale voetbalclubs in de AH app die door klanten geselecteerd kunnen worden om te sponsoren. Leden, maar ook vrienden, familie en kennissen: iedereen kan meesparen. Hoe meer mensen sparen voor een club, hoe hoger het gespaarde bedrag oploopt. Met het geld kunnen clubs bijvoorbeeld trainingsmateriaal kopen (zoals pionnen, hesjes en ballen) of kiezen voor een financiële buffer voor een opknapbeurt van de kleedkamers, de kantine of onderhoud aan de velden. 

 

De actie start op maandag 13 september en eindigt op zondag 3 oktober. Samen met Albert Heijn en KNVB kun je nu dus vv VIOS B. steunen. 

Hoe spaar je mee?

  1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging vv VIOS B.
  3. Spaar voetbalpassiepunten bij iedere € 1,- aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met € 1,- voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.
  5.  

Wie mee spaart maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leen als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

 

Doe dus vooral mee met het spaarprogramma!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae