VIOS Beltrum Vrouwen 2 (vrijdagavond)

VIOS Beltrum Vrouwen 2 (vrijdagavond) blijft ongeslagen

8-10-2019

Vrijdagavond was het de 2e competitie avond van VIOS vrouwen 2 - 7 tegen 7. We mochten aantreden bij stadion 'in de stikke bocht' in Wolfersveen. We waren maar met 7 dames van het eigen team. Gelukkig kregen we versterking van drie dames uit andere teams. Lynn, Romy en Vera wilden met ons mee. Voor Chantal extra leuk om nog eens met haar nichtje Lynn samen in een team te spelen. Jolinde maakte vandaag haar rentree zowel als voetballer en keeper. Wat een luxe om 2 keepers te hebben.


De eerste wedstrijd was tegen Ruurlo. En we begonnen heel sterk, mede onder aanvoering van de drie invallers. Er werd flink gecombineerd en Lynn had een hoofdrol in deze wedstrijd. Ze maakte de 1-0 en gaf vervolgens 2 assists op Kim. En dus stond het vrij vlot al 3-0. Vera maakte de 4-0 en Ilona de 5-0.


De tweede wedstrijd was tegen Keijenburgse Boys. En die tegenstander was een stuk pittiger. Nadat wij in het begin een bal op de lat zagen eindigen moest Chantal daarna flink aan de bak. Een geweldige redding waarbij ze al liggend op de grond toch nog de bal kon keren behoedde Vios van een achterstand. Nadat de storm een beetje was gaan liggen was het de beurt aan VIOS. Het duurde lang voordat het doelpunt viel, maar hij hing in de lucht. Mandy maakte de verlossende 1-0. Niet alleen voor het team, maar ook voor haar zelf, want nu kon ze even uitpuffen aan de kant. Het bleef 1-0.


De derde wedstrijd was tegen Erix. Ook in deze wedstrijd ging het gelijk op. VIOS kreeg de beste kansen. Een prachtige goal van Kim, geschoten vanuit de draai in de verre hoek bracht VIOS op 1-0. En dat Jolinde ooit keeper was bleek ook uit een prachtige sliding en later nog een buikschuiver. ‘’Jo slidings zijn niet toegestaan’. ‘Oh oké zal eraan denken’. Kim bepaalde de eindstand op 2-0.


De laatste wedstrijd was tegen Wolfersveen en net zoals vorige keer ging deze moeizaam. De energie was een beetje op. Jolinde nam de keepershandschoenen van Chantal over, die wat last had van haar enkel. We hadden nu een wissel minder en dat was te voelen voor iedereen. De beste kansen waren voor VIOS, maar zelfs de benen van Kim waren soms net te kort om de bal erin te prikken. Haar benen deden niet meer wat haar hoofd wilde. Jolinde moest nog een paar keer een redding maken en daaraan zag je dat ze het nog niet verleerd was. Deze wedstrijd eindigde in 0-0 en dat was prima.VIOS blijft ongeslagen en zonder tegendoelpunt. Over twee weken mogen we weer.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae