VIOS Beltrum Vrouwen 2 (vrijdagavond)

VIOS Beltrum VR 2 (vrijdag) blijft ongeslagen

22-10-2019

‘Hoeveel hebben we er eigenlijk vanavond?’ Manon: ik tel er nu 7,5. Ja wij hebben ook halve speelsters. Gelukkig kon Ilona haar dienst ruilen en bleek Mandy fit genoeg om als hele speelster mee te gaan. Helaas moest Ciele zich op het laatste moment afmelden omdat ze ziek was geworden. Met 8 speelsters gingen we op weg naar Keijenburgse Boys. Dat wordt spierpijn dit weekend.


Vandaag was het de rentree van Nicole Hanselman en het was of ze nooit gestopt is. Vandaag waren er geen echte keepers en om de benen te sparen voor de marathon van New York stond Laura onder de lat. Een lat die op een half veld gelukkig een stuk lager is. En met Fransien ernaast moest het goedkomen.


De eerste wedstrijd was tegen Keijenburgse boys. Heel eerlijk gezegd weet ik het scoreverloop niet meer. Ik weet wel dat een kwartier heel lang duurde. We bleken ineens 20 minuten te spelen. Mandy scoorde 3 keer (de 1e leek een eigen doelpunt, maar we geven hem aan Mandy). Keijenburgse boys scoorde 2 keer. Bij een van de doelpunten ging de keeper van VIOS nog mooi gestrekt naar de hoek en kon de bal tegen de paal tikken. Helaas rolde deze alsnog via de binnenkant van de paal de goal in. En dus werd het nog heel spannend. Gelukkig hielden we in deze rommelige wedstrijd stand. De eerste 2 tegendoelpunten waren wel een feit. Uitslag 3-2.


Wedstrijd 2 was tegen Erix. Dit was een wedstrijd met kansen over een weer. Het eerste doelpunt was voor Erix. Gelukkig prikte Mandy die even had staan uitrusten er nog een goaltje in. Uitslag 1-1.Nicole Berger had haar dochter deze avond meegenomen en het was bedtijd voor haar en dus moesten we de laatste wedstrijden spelen zonder wissels. Het is dan net of je ineens met 10 tegen 11 speelt of in ons geval met 6 tegen 7. We gingen veel slimmer voetballen. We speelden compacter en er kwam meer rust, om energie te sparen. Het spel werd er veel beter van.


Van Ruurlo wonnen we met 2-1 door doelpunten van een koppel dat elkaar nu ook in het veld had gevonden. Nathalie en Manon namen de doelpunten voor hun rekening. De tegengoal was een gevalletje nooit achteruit lopen als keeper.


De laatste wedstrijd tegen de concurrent was de beste wedstrijd. Tegen Wolfersveen werd goed gecombineerd. ‘Ze hebben geen wissels’ schreeuwden ze van de kant. Ik geloof niet dat Wolfersveen daar iets van gemerkt heeft. We stonden vrij vlot met 1-0 voor. Er volgde nog wel een wissel. Ilona trok het keepertenue aan en Laura mocht nog 10 minuten doen waar ze beter in is dan keepen. Na nog een paar mooie combinaties werd het uiteindelijk 3-0. Een spectaculaire redding van Ilona waarbij ze vanuit stand de bal overtikte ;) voorkwam een tegendoelpunt. Alledrie de doelpunten werden gemaakt door Mandy.


Over twee weken staat de vierde competitiedag bij Erix op het programma. VIOS staat 10 punten voor op de nummer 2 Wolfersveen. Er zijn nog 24 punten te halen. Als VIOS 1 november alle wedstrijden wint dan worden we kampioen.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae