Afbeelding: Vera Maarse - web

VIOS Beltrum heeft een nieuwe jeugdvoorzitter!

21-12-2022

De afgelopen tijd heeft de jeugdcommissie van VIOS Beltrum gefunctioneerd zonder jeugdvoorzitter sinds Benny Krabbenborg heeft aangegeven te stoppen in de jeugdcommissie. Het vinden van een opvolger is een lastige zoektocht geweest, waarbij op een gegeven moment is besloten de taken van de voorzitter te verdelen onder de overige leden van de jeugdcommissie. De jeugdcommissie heeft de afgelopen periode prima gefunctioneerd, maar de wens voor een voorzitter is gebleven.

 

We zijn trots jullie te melden dat Vera Maarse bereidt is gevonden de functie van jeugdvoorzitter op zich te nemen. Trots, ook omdat Vera de eerste vrouwelijke jeugdvoorzitter is binnen onze vereniging! Vera is gedurende dit seizoen aangesloten bij de jeugdcommissie en heeft in die korte tijd in de vergaderingen laten zien een aanwinst te zijn voor de jeugdcommissie. Na een periode van gewenning heeft Vera zich met name beziggehouden met de communicatie tussen het hoofdbestuur en de jeugdcommissie, het doorlezen en controleren van onze beleidsplannen en heeft ze al meerdere stukjes geschreven voor de website. 

 

Wij wensen Vera veel succes met haar nieuwe functie, eind januari zal ze voor het eerst de vergadering van de jeugdcommissie voorzitten.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae