Afbeelding: 2018-contractverlenging (web)

VIOS B. verlengt contracten technische staf

2-2-2018

Tijdens de winterstop heeft de technische commissie van vv VIOS B. gesprekken gevoerd met selecties en het kader. Uitkomst van deze gesprekken is dat vv VIOS B. verder gaat met de huidige technische staf.

 

Heren-1 is dit seizoen vol ambitie begonnen en ten gevolge van blessureleed zijn deze inmiddels bijgesteld. Voor Manfred Graven en vv VIOS B. zijn er nog voldoende uitdagingen en Manfred blijft ook in het seizoen 2018-2019 trainer van heren-1. Met Roy Tammel, trainer van vrouwen-1 is ook contractverlenging overeengekomen. Na een kampioenschap in het seizoen 2016-2017 draait vrouwen-1 nu stabiel in de tweede klasse H.

 

Ook met clubmannen Michel Ballast en Arnold Groot Severt is overeenstemming bereikt voor het seizoen 2018-2019. Michel verzorgt de training en coaching bij heren-2. Ook voor het recreatieve voetbal blijft hij de trainer van vv VIOS B. Arnold Groot Severt blijft de trainer voor heren-3 en 4. Bij dames-2 wordt samengewerkt met SV Grol. De trainingen worden verzorgd door Patrick Pos. Ook in het seizoen 2018-2019 zal Patrick dit blijven verzorgen.

 

Bij de senioren is hiermee het technisch kader bijna rond. Met de begeleiding in de vorm van leiders zal later gesproken worden.

2018-contractverlenging (web)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae