Afbeelding: 2019-2020 heren 2 (web)

VIOS B. H2 ‘Herbstmeister’?

30-11-2019

VIOS B. H2 is één overwinning verwijderd van de officieuze titel ‘Herbstmeister’. Weet VIOS B. H2 te winnen, dan is het ook winnaar van de eerste periode. Na het kampioenschap van vorig seizoen in de 4e klasse, trekken de jongens van VIOS B. H2 dit seizoen die lijn door. Aanstaande zondag spelen ze de laatste wedstrijd van de eerste periode tegen FC Suryoye-Mediterraneo  H2.

 

Op dit moment staat het VIOS B. H2 vier punten los op Rood Zwart H2, die na komende zondag nog een wedstrijd moeten spelen, op zondag 8 december. Bij winst is het tweede dus zeker van de titel ‘Herbstmeister’ en winnaar van de 1e periode welke over 10 wedstrijden wordt gespeeld. Bij een gelijkspel of verlies is het afwachten wat de concurrentie doet, maar met drie ploegen op respectievelijk 4 en 5 punten achterstand (en allen een wedstrijd minder gespeeld) wordt het heel moeilijk om de periode nog binnen te slepen.

 

Winnen is dus noodzakelijk! VIOS B. H2 speelde tot nu toe 9 wedstrijden waarin het 21 punten wist te verzamelen. Een hele knappe prestatie dus die hopelijk as zondag wordt bekroond! Bij het pakken van de periode is VIOS B. H2 aan het eind van het seizoen verzekerd van promotiewedstrijden voor promotie naar de 2e klasse. Heren succes!

 

Wie zondag de jongens willen aanmoedigen; FC Suryoye-Mediteraneo H2 – VIOS B. H2 begint om 10.45 uur in Enschede.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae