Afbeelding: VIOS - ADO (beloften) (web)

VIOS - ADO (beloften)

31-8-2019

Zaterdag 30 augustus - De vrouwen van VIOS B. spelen een oefenwedstrijd tegen de beloften van ADO. Voor menig voetballiefhebber is het een droom, spelen op het hoogste niveau. Is dat niet haalbaar dan is het spelen tegen een aansprekende tegenstander ook een mooi alternatief. 

 

Voor de vrouwen van VIOS is er vandaag zo een mogelijkheid. Het nieuwe trainersduo Onno Wessels en Paul Bonnes staan open voor vernieuwing en verandering. Hieruit heeft Onno contacten met ADO overgehouden. Op de KNVB-cursus voetbal conditionele training leerde hij Stephan Vos, trainer van de ADO-beloften, kennen. ADO heeft een trainingskamp in Vaassen en speelde daar gisteren tegen de plaatselijke VIOS. Vanochtend was er een nog een training en vanmiddag dus een oefenwedstrijd tegen VIOS B. De beloften van ADO hebben een leeftijd tussen 15 en 19 jaar. Enkelen mochten al aan de Eredivisie ruiken en enkele speelsters komen uit voor vertegenwoordigende Nederlandse elftallen. Een sterke tegenstander met topspeelsters uit Nederland.

 

Met de conditionele gesteldheid van ADO zit het wel goed gezien de uitslag van 0-15. Er was nog steeds voldoende scherpte en snelheid in de wedstrijd tegen de vrouwen van VIOS. Goede reddingen van Anne Evers en Reneé Leemreize zorgden ervoor dat het bij 15 doelpunten bleef. Enkele VIOS-vrouwen kregen last van kramp wat betekent dat Onno meer dan voldoende ruimte heeft om de theoretische kennis in de praktijk te brengen. Voor de vrouwen van VIOS was het een mooie ervaring welke werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Fotoalbum VIOS B. - ADO (beloften)

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae