Afbeelding: VIOS VR1

Verwachtingen tweede seizoenshelft VIOS VR1

20-1-2018

2017 was een fantastisch jaar voor VIOS Vrouwen 1. Na een sterk seizoen onder leiding van Roy Tammel werden ze zondag 30 april thuis kampioen in de derde klasse G. Dit seizoen komen zij, na twee jaar afwezigheid, weer uit in de 2e klasse.

 

Het begin van het seizoen (september jl.) in de tweede klasse verliep boven verwachting goed. Er werd gelijkgespeeld tegen Trias VR1, helaas verloren van Longa VR1 maar gewonnen van DAW VR1. Bovendien wisten de VIOS vrouwen met monsterzeges uit te winnen van FC Gelre VR2 (2-7) en Teisterbanders VR1 (2-9).

 

Daarna belandden de dames in een dipje. Er werd, mede dankzij veel blessures en sterke tegenstanders, gelijkgespeeld tegen SDOUC maar verloren van Orion VR1, Varsseveld VR1 en Trekvogels VR2.

 

Nu de winterstop voorbij is en de lichte pijntjes en klachten genezen zijn gaan de dames er weer vol tegenaan vanaf 4 februari. Helaas kunnen zij na de winterstop nog geen beroep doen op Myrna Geessink en Rebecca Knooihuizen. Beiden hebben last van een ernstige knieblessure. Gelukkig heeft Esmee Lepping zich weer bij de selectie gevoegd nadat zij zonder kleerscheuren uit Tanzania is teruggekomen.

 

“Het doel is om samen te groeien en een stabiele tweede klasser te worden”, aldus trainer Roy Tammel. Daarnaast gaan plezier en prestatie volgens Roy ook hand in hand. “We hebben vorig jaar een geweldig jaar gehad. We wonnen bijna alles en de sfeer was fantastisch. Het is dan ook belangrijk dat de sfeer en de gezelligheid binnen het team ook dit jaar goed blijft.” Aanvoerder Dominique Abbink is het met Tammel eens. “Het is belangrijk dat we het na de winterstop als team kunnen oppakken zoals we dit seizoen begonnen zijn. We moeten gewoon voor de winst gaan en geen slordig puntverlies lijden. Alleen zo kunnen we een stabiele middenmoter zijn in de tweede klasse.” Het contract met Roy Tammel is inmiddels ook verlengd tot en met seizoen 2018/2019.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae