Afbeelding: 2023-ontwerp Spilsoos (1)

Verslag ledenvergadering 2023 - kantine 'de Spilsoos'

28-3-2023

Maandag 27 Maart - vv VIOS B. houdt voor het eerst een ledenvergadering in de bestuurskamer. Een goede keuze van het bestuur want de opkomst was niet erg groot maar voldoende om de bestuurskamer goed te vullen.

 

Onderwerp van de vergadering is het verstrekken van een geldlening aan Sportcentrale VIOS, beheerder en uitbater van kantine 'de Spilsoos'. Na de verzelfstandiging van de verschillende takken van sport in 2007 zijn de reserves van de Sportcentrale teruggevloeid naar de aangesloten takken van sport. Dientengevolge heeft Sportcentrale VIOS niet voldoende middelen liquide om de kantine te renoveren. Met steun van voornamelijk VIOS handbal en VIOS voetbal worden er middelen vrij gemaakt. Hierbij moet zeker waardering worden uitgesproken naar handbal gezien de bijdrage.

 

In het plan worden middelen vrijgemaakt om de inventaris te vervangen, Hierbij is er aandacht voor meubilair, bar, zithoek en een extra Tv-scherm. Naast inventaris worden ook vloer wanden en plafond aangepast. Aanpassing in kleuren en materialen. Voor voetbal is de investering dusdanig groot dat het haar leden raadpleegt. De aanwezige leden kregen uitleg, toelichting en inzage in de plannen. Goed bestuur!  Hiervoor was niet veel tijd nodig waardoor na afloop nog tijd was voor een gezellig moment. Hieronder enkele impressies van het nieuwe ontwerp.Ontwerp door QILQUES Studio!

 

impressie ontwerp 'de Spilsoos'

2023-ontwerp Spilsoos (1)
2023-ontwerp Spilsoos (2)
2023-ontwerp Spilsoos (3)
2023-ontwerp Spilsoos (4)
2023-ontwerp Spilsoos (5)
2023-ontwerp Spilsoos (6)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae