Afbeelding: 2018-ledenvergadering

Verslag ledenvergadering 2018

2-10-2018

Maandag 1 Oktober - Afgelopen weekend is de competitie begonnen. Voor bestuur en leden is het tijd om terug te blikken op het afgelopen seizoen.

 

Een prima seizoen om bestuurder te zijn met enkele historische gebeurtenissen. KNVB-bekerfinales op sportpark 'De Sonders', de dubbel voor JO17-1 en natuurlijk de promotie van heren-1 naar de 3e klasse KNVB. Zesenveertig leden zijn naar 'Spilman' gekomen voor de ledenvergadering van vv VIOS B. Een powerpresentatie vormt de leidraad.

 

Belangrijkste onderwerpen zijn de bestuursverkiezing en het 'kijkje in de keuken'. Aangaande de bestuursverkiezing zijn Roald Visser en Benny Krabbenborg aftredend en herkiesbaar. Marco Heutinck is periodiek aftredend en neemt na 8 termijnen afscheid van het bestuur. Hij stelt zoch nog één jaar beschikbaar voor kennis overdracht en het inwerken van een opvolger.

 

Theo Helmers is tussentijds aftredend en treedt na vier jaar voorzitterschap en zeven jaar bestuur eerder af. Belangrijk om te weten dat Theo is verkozen tot raadslid van de gemeente Berkelland. Beide publieke functies laten zich moeilijk combineren en met enige .pijn in zijn hart neemt Theo afscheid van zijn voorzittersrol. Een directe opvolger is er ten tijde van de vergadering nog niet. Voorafgaand aan de opvolging is Theo demissionair voorzitter. De vergadering geeft het bestuur mandaat om de opvolging in te vullen. 

 

Voor de pauze worden de bestuursonderwerpen behandeld waarna er na de pauze tijd is voor een 'kijkje in de keuken'. Binnen onze vereniging zijn er een groot aantal mensen actief bezig met verschillende onderwerpen. Wellicht nog belangijker dan het besturen zelf. Op de ledenvergadering werd toelichting gegeven op de volgende onderwerpen:

 

  • VIOS van morgen
  • Samenwerking Stichting Survival Beltrum
  • Jeugdcommissie
  • Technische commissie
  • Kledingfonds
  • VOG-verklaringen (VOG: Verklaring Omtrent Gedrag)

 

Bestuur en leden kijken tevreden terug op het afgelopen seizoen. Na afloop van de vergadering wisselen leden en bestuur nog ideëen uit onder het genot van een drankje. 

Fotoalbum Ledenvergadering 2018

Klik op de foto voor meer foto's

Presentatie Ledenvergadering 2018

 

 

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae