Afbeelding: 2018-verrassing voor Emiel (web)

Verrassing voor Emiel!

25-8-2018

Zaterdag 25 augustus - De deelnemers aan de loopgroep en bootcamp hebben een verrassing in petto voor Emiel Koster. 

 

Ruim twee jaar geleden is er gestart met een loopgroep bij VIOS. Emiel Koster, al jarenlang lid van VIOS en een enthousiast loper, werd gevraagd om de trainingen te leiden en hij stemde toe. Emiel is begonnen met een klein groepje en wist met een goede training al snel meer mensen enthousiast te maken.

 

Vanuit de deelnemers ontstond het idee om zelf T-shirts aan te schaffen. Binnen de loopgroep zijn er ook enkele leden met een eigen bedrijf waardoor ook een bijdrage werd gevonden voor de kosten. Meer dan 50 shirts zijn er aangeschaft en inmiddels zijn ze bijna allemaal verkocht. Een mooi resultaat maar vooral een mooie verrassing voor een enthousiaste trainer.

 

Mocht je zelf ook plannen hebben om wat aan je conditie te gaan doen? Zaterdagochtend om 09.00uur start de looptraining. Bootcamp start iedere dinsdag om 19.30uur en staat onder leiding van Chantal Papen. In beide gevallen wordt gestart op sportpark 'De Sonders'. De trainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus, beginner en gevorderde!

Fotoalbum - Verrassing voor Emiel!

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae