Afbeelding: 2023-verbouwing kantine (web)

Dringende oproep - kantine 'de Spilsoos'

5-7-2023

Op 12 juni zijn wij begonnen met de verbouwing van de kantine op sportpark 'de Sonders'. Inmiddels vordert de verbouwing van kantine ‘de Spilsoos’ gestaag. De werkzaamheden liggen vooralsnog op schema.

 

Bouwleider Johnny Wolterink stuurt hierbij ‘de Ondergrondse’ en andere vrijwilligers aan. Elke dag wordt er hard gewerkt om de kantine in september te kunnen heropenen. Kantine ‘de Spilsoos’ is eigendom van sportcentrale VIOS en de bij haar aangesloten takken van sport. Naast voetbal zijn dit handbal, gymnastiek, tafeltennis, touwtrek en volleybal. Het zou dan ook fijn zijn wanneer namens deze takken van sport enkele vrijwilligers zich zouden aanmelden. De kantine is van ons allemaal!

 

Het bouwteam heeft momenteel behoeft aan vrijwilligers voor het leggen van vloeren, schilderwerkzaamheden en straks ook nog schoonmakers. Vindt je het ook belangrijk dat we beschikken over een mooie en moderne kantine waar we met ons allen trots op kunnen zijn? Meldt je dan aan bij Johnny Wolterink 06-12614262.

Fotoalbum - verbouwing kantine 'de Spilsoos'

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae