Afbeelding: 2020-sportpark de Sonders (web)

van de voorzitters

3-7-2020

Op 12 januari 2020 was er de nieuwjaarsreceptie die goed werd bezocht door de leden van VIOS B. Een gezellige middag waarin de voorzitter een tevreden man was die positief vooruit durfde te kijken want de club heeft het goed voor elkaar. En ook voetballend leek het er op dat we op weg waren naar een mooie tweede seizoenshelft. Heren 6 als organisator zorgde er voor dat de receptie op z’n Voor Beltrums werd ingekleed en dat is aan Voor Beltrum toevertrouwd.

 

En toen kwam februari. Corona. Nederland en dus ook Beltrum merken de gevolgen van het virus.  Voetbal is (terecht) niet belangrijk. In het begin lijkt het nog ver weg maar de berichten van een volle IC en de vele mensen die sterven, komen bij iedereen binnen. Als bestuurders zullen we februari en maart niet snel vergeten. Zorgelijke berichten en landelijke afspraken die snel veranderen.  We pakken onze verantwoordelijkheid.   Ons sportpark gaat op slot.

 

Nu we langzaam weer wat terugkrijgen wat in januari nog zo gewoon was, merken we dat binnen VIOS B mensen de draad weer opgepakt hebben. En vooruit durven te kijken. We trainen weer. We zijn als club druk bezig met het volgend seizoen. Onze dames en heren van de selectieteams trainen wat langer door en spelen zelfs al oefenwedstrijden, om in het nieuwe seizoen de verwachtingen waar te maken. Beltrum zal alles straks mee kunnen lezen in ons Magazine dat binnenkort weer bij iedereen wordt bezorgd.

 

Wat niet is verdwenen in deze rare tijd is dat we als VIOS B het samen doen en trots zijn. Leden willen onderdeel zijn van VIOS B en laten in moeilijke tijden onze club niet in de steek. Door creatief te zijn en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Er te zijn voor elkaar. Met hygiëne protocollen, we mijden drukte, op 1,5 meter afstand, met video overleg, en vooral een site die alle nieuws snel deelt binnen de club. We doen de goede dingen goed!

 

Eigenlijk is de afgelopen periode een reden om juist als de VIOS B familie bij elkaar te komen. En dit te vieren met elkaar. Deze tijd maakt dat we dat niet doen. Want we zijn er nog niet. Toch willen we  iedereen bedanken voor hun loyaliteit, inzet en steun in deze moeilijke periode. Wij zijn trots op jullie! We zien elkaar weer langs de velden, op 1,5 meter, maar we zijn er.

 

Dank jullie wel en blijf gezond.

 

 

William Slotboom,                                                                                                                                      Benny Krabbenborg,

Voorzitter.                                                                                                                                        Voorzitter Jeugdcommissie.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae