Vrijwilligersmiddag 2022

29-11-2022

Op 18 december 2022 wordt de jaarlijkse vrijwilligersmiddag gehouden. Zie bijgaand in dit bericht de uitnodiging.


Beste vrijwilligers,


Het jaar 2022 loopt op zijn eind en de feestdagen zijn weer in zicht. Het bestuur van V.I.O.S. Beltrum kijkt terug op een mooi jaar. Echter, dit was niet mogelijk geweest zonder de enorme inzet van jullie, vrijwilligers. Jullie hebben je dit jaar (wederom) talloze uren ingezet voor de vereniging als (jeugd)trainer, (jeugd)leider, gastheer/gastvrouw, scheidsrechter, commissielid, ondergrondse en ga zo maar door. Iedereen draagt zijn steentje bij en houdt op die manier onze mooie vereniging in stand. Zonder dit vrijwilligerswerk van jullie, kunnen we als vereniging niks.


Het bestuur is erg dankbaar voor jullie onvoorwaardelijke inzet en daarom willen we iedereen die dit jaar vrijwilligerswerk voor de vereniging heeft verricht bedanken. Dit doen wij graag in de vorm van een vrijwilligersmiddag, die door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus inmiddels al 2 jaar niet meer is gehouden. Het lijkt het bestuur dus hoog tijd om weer een vrijwilligersmiddag te organiseren. Via deze weg willen we jullie uitnodigen voor de vrijwilligersmiddag van 2022. De vrijwilligersmiddag wordt dit jaar gehouden op 18 december 2022 in de kantine van de Spilsoos. De aanvang van deze middag is om 15:00 uur.


We willen zo veel mogelijk vrijwilligers bereiken, dus breng vooral ook elkaar van deze middag op de hoogte!


Op deze middag zal Michel Ballast een korte presentatie houden over het jeugdbeleid. Verder zal voor een drankje en hapje worden gezorgd (waaronder een stamppotbuffet van de Slagerij de Rapenburg te Lichtenvoorde). Verder, en wellicht niet onbelangrijk, zal in de kantine ook de WK-Finale te zien zijn. Hopelijk met de mannen van Louis van Gaal in de finale.


Wij hopen op een grote opkomst en tot dan!

 


Met sportieve groet,
namens het bestuur van V.I.O.S. Beltrum


Wouter te Woerd
Secretaris

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae