Afbeelding: 2020-industrieterrein Beltrum

Uitbreiding Beltrums industrieterrein nodig?

14-9-2020

Beltrum - VIOS is een belangrijk onderdeel van de beltrumse gemeenschap en wordt gesteund door een groot aantal ondernemers, verenigd in de BOV.

 

De Beltrumse Ondernemersvereniging (BOV) vraagt haar leden of er behoefte is voor een nieuw industriepark, dan wel uitbreiding van de bestaande of anderszins, “Door het aanwakkerende ondernemerschap groeit onze vereniging en is er wellicht behoefte aan fysieke ruimte voor deze ondernemers. Buiten de vele agrariërs staan er bijna 180 Beltrumse ondernemers geregistreerd.

 

Johan Luttikhold van Luttikhold Zeilproducten zal als coördinator op treden. Samen met volksvertegenwoordiger en sociaal verbinder Theo Helmers heeft hij al wat maatschappelijke verkenningen verricht. Voor Luttikhold ligt alles open. ”Als blijkt dat er een bedrijfsverzamelgebouw een oplossing is, gaan we dat onderzoeken. Zo bekijken we meer mogelijkheden.” Ook niet leden van de BOV, kunnen zich bij hem melden. Johan Luttikhold kent de materie. Als ondernemer zette hij zijn bedrijf voort op het huidige industriepark en zag zijn onderkomen meerdere malen groeien.

 

De Raad van Overleg, waarbij ook VIOS is aangesloten, heeft enthousiast gereageerd op het initiatief en is eveneens van mening dat dit past bij alle stappen voorwaarts, die het dorp maakt om toekomstbestendig te zijn en blijven.

 

De leden zullen in eerste instantie via e-mail benaderd worden. Iedereen die interesse of vragen heeft kan terecht bij Johan.   info@luttikholdzeilmakerij.nl   0544-481214

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae