Afbeelding: 2017-darttoernooi 2016 (web)

Tweede editie VIOS darttoernooi

13-10-2017

Ladies and gentleman; let’s play darts! Op zaterdag 18 november wordt in de Spilsoos de tweede editie van het VIOS darttoernooi gehouden. Wie kroont zich tot dartkampioen van VIOS? Twijfel niet, meld je aan en laat zien dat jij niet onder doet voor de winnaar van vorig jaar, Roy te Boome!

 

Het toernooi op zaterdag 18 november - aanvang 19.30 uur - belooft net als vorig jaar een spectaculaire avond te worden. Toen, tijdens de eerste editie, lieten liefst 42 leden hun pijltjeskunsten zien in de VIOS-kantine. Vanwege die grote opkomst en het plezier dat veel leden beleefden aan het darttoernooi, is gekozen voor een tweede editie. De organisatie gaat er wederom alles aan doen om van de Spilsoos een ware dartsarena te maken, met bijpassende muziek en drankjes. Er zijn uiteraard prijzen voor de winnaars, maar ook de best geklede darter kan op een attentie rekenen.

 

De opzet van het toernooi is hetzelfde als vorig jaar. Er worden poules gemaakt, waarin iedereen het tegen elkaar opneemt. De speler die als eerste twee legs pakt, wint het onderlinge potje. Let op: een leg win je door via een dubbel uit te gooien; wanneer er negen pijlen op een dubbel gemist zijn, volstaat ook uitgooien via de single. Op die manier wil de organisatie snelheid in het spel houden. Uiteindelijk resulteren de poule-uitslagen in een ranglijst, de nummers 1 en 2 van de poule gaan door naar de kruisfinales. Vanaf daar is dubbel-uit verplicht.

 

Deelnemers worden verzocht hun eigen pijlen mee te nemen. Heb je geen pijlen? Vraag dan even rond of iemand een setje te leen heeft. Aanmelden voor het toernooi kan vanaf nu tot en met vrijdag 17 november, door een mail of appje te sturen naar Arjan te Bogt: arjantebogt@gmail.com of 06-30563029.

 

Het toernooi, aanvang 19.30 uur, is enkel bedoeld voor VIOS-leden, vanaf de A-jeugd. De organisatie vraagt een kleine bijdrage van 5 euro, dit bedrag dient op 18 november, voor aanvang van het toernooi, te worden betaald.

 

Aanmelden (* verplicht veld)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae