Afbeelding: 2020-sportpark de Sonders (trainingsocatie SSB)

Trainingslocatie SSB

17-7-2020

Er is veel interesse is voor het open sportpark ‘de Sonders’. Het is een open sportpark waar iedereen van harte welkom is. Dagelijks zien wij veel mensen op en rond de nieuwe trainingslocatie van Stichting Survivalrun Beltrum. Een promotie voor het hele dorp waar we met zijn allen trots op mogen zijn. 

 

Wij maken wel een onderscheid tussen het betreden van het terrein en het gebruik maken van de hindernissen. De survivalrun sport wordt gezien als een hoog risico sport. Het gebruik van de hindernissen is alleen voorbehouden aan getrainde leden van de Stichting Survivalrun Beltrum tijdens de trainingsmomenten en onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Het gebruik van de hindernissen geschiedt altijd op eigen risico. Vanuit de survivalrunbond, als overkoepelende organisatie, moeten wij dit communiceren en naleven. De veiligheid van onze bezoekers staat voorop. 

 

Stichting Survivalrun Beltrum en Stichting Acccommodatie VIOS Voetbal juichen het bezoeken van de trainingslocatie dan ook van harte toe. Op deze wijze willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de survivalrun sport. Enthousiastelingen zijn iedere dinsdag- en donderdagavond welkom om mee te trainen. Voor beginners zal er vanaf september gestart worden met speciale starters trainingen. 

 

Meer informatie op https://survivalbeltrum.nl/

2020-trainingslocatie SSB

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae