Afbeelding: 2018-Max de Vries (web)

Training van Max de Vries start volgende week vrijdag!

6-9-2019

Het voetbalseizoen is al even op weg, voor de jongste jeugd zijn de trainingen ook weer gestart. Vorig seizoen heeft Max de Vries uit Groenlo en coördinator van de voetbalschool OPA de JO13-1 en JO13-2 getraind en met veel succes. We hebben veel positieve geluiden gehoord van spelers en ook hun ouders. Dit seizoen willen we meer teams laten trainen onder leiding van Max de Vries, zodat de hele jeugd van de Jo9 tot de Jo13 kan profiteren van zijn kennis en enthousiasme.

De bedoeling is dat alle teams twee maanden (niet achter elkaar!) op de vrijdagmiddag van 17.30 tot 18.30 uur training krijgen o.l.v. Max. Dit betekent dat de trainingen van hun eigen trainer deze twee maanden komen te vervallen. De teams o9 tot en met de o11 trainen deze maanden wel op de maandag mee bij de circulatietraining o.l.v. Jos Porskamp en de 2e training is dan de training op de vrijdag o.l.v. Max. Om de trainers te trainen, worden de trainers gevraagd op de vrijdagmiddag Max hierbij te ondersteunen. Zo leren en zien de trainers tips en trucs van Max om eventueel zelf te kunnen toepassen zodra ze de groep na een maand weer terugkrijgen. Max en Michel Ballast (Hoofd Opleidingen) zullen na elke trainingsmaand contact hebben om de voortgang te bespreken van de spelers in deze teams. In de tweede periode dat een team training krijgt van Max, kunnen we dan ook goed kijken of de spelers in dit seizoen vooruit zijn gegaan en waar de trainers nog extra aandacht voor kunnen hebben.

We starten vrijdag 13 september as. (We vonden dat de nieuwe trainers van de JO9 eerst nog een keer met hun eigen team moesten kunnen trainen, ook om kennis met hun nieuwe team te maken.)

Hieronder volgt het schema waarin de teams onder leiding van Max trainen op de vrijdag:
 

Maand Team
September Jo9-1 + Jo9-2
Oktober** Jo13-2
November Jo10-1 + Jo10-2
December** Jo11-1
Januari** Jo11-1
Februari*** Jo13-1
Maart Jo9-1 + Jo9-2
April Jo10-1 + Jo10-2
Mei Jo11-1
Juni Jo13-1 + Jo13-2


* De Jo13-2 trainen op de woensdag en vrijdag.
** Dit is een korte maand, grotere kans dat de training door weersomstandigheden uitvalt.
*** De Jo13-1 trainen op de dinsdag en vrijdag.

De laatste training is op vrijdag 26 juni 2020. Voor meer informatie, neem contact op met ondergetekende.

Veel succes allen met trainen!

Namens de jeugdcommissie VIOS B.

Michel Ballast
Hoofd Opleidingen

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae