Afbeelding: 2020-FIFA skills (web)

training FIFA skills

11-12-2020

Beltrum 5 December - Afgelopen zaterdag konden onze jeugdleden van de O13 t/m de O15 hun skills laten testen op het hoofdveld van VIOS Beltrum onder een mooie zon. De spelers gingen in zes groepen de acht onderdelen langs om zoveel mogelijk punten te verdienen. In de volgende skills werden de spelers getest:

 

Free Kick Specialist

Elke speler mag 5 ballen schieten op de autobanden.

Voor elke bal die door de autoband gaat krijgt de speler 5 punten. Voor elke bal die de autoband raakt krijgt de speler 1 punt

 

Smart goals dribbeling

Elke speler probeert binnen 1 minuut door zoveel mogelijk doeltjes te dribbelen. Voor elk doeltje krijgt de speler 1 punt.

 

Eén-tweetje met de lat

Elke speler mag 5 ballen schieten tegen de lat.

Voor elke bal die de lat raakt krijgt een speler 1 punt. Als de speler na het raken van de lat de bal met een volley (zonder stuit voor het 2e balcontact) kan scoren, krijgt de speler 2 punten extra!

 

Footgolf

Er ligt op 50 meter een fietsband. Elke speler gaat om de beurt de bal vanaf de zijlijn richting de fietsband schieten. Pas als de bal stil ligt mag de bal weer worden geschoten. In hoeveel passen/beurten ligt de bal in de fietsband?

 

The Corner

Elke speler schiet 5 ballen vanaf de hoekschop. Elke bal die vanaf de corner in het doel wordt geschoten krijgt de speler 1 punt.

 

Free Kick Specialist 2

Elke speler mag 5 ballen schieten richting de container.

Voor elke bal die in de container gaat krijgt de speler 5 punten. Voor de bal die de container raakt krijgt de speler 1 punt.

 

King Assist

Om de beurt gaan de spelers de bal voorzetten op de speler voor het doel. Als de speler de bal scoort met een volley (koppen mag ook) dan krijgen zowel de speler die de voorzet geeft als de speler die scoort een punt.

 

2 against 2

In de middencirkel wordt een wedstrijd 2-2 gespeeld. Het team dat 2x scoort wint een punt (beide spelers!). Hierna speelt een (ander) tweetal in een andere samenstelling.

 

Kader bedankt voor het bijhouden van de punten en het klaarzetten van de onderdelen! 

Fotoalbum training FIFA skills

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae