Afbeelding: 2022-Jikke en Ties (web)

Ties en Jikke lopen stage bij VIOS

6-10-2022

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen zijn Ties Maarse en Jikke Huinink gestart met hun stage bij VIOS.

 

Ties voetbalt in de JO19-1 bij VIOS. Hij volgt de opleiding Sport en Bewegen op het Aventus in Apeldoorn. Ties gaat stage lopen op de dinsdag bij de JO13-1. Hier zal hij onder begeleiding training geven aan deze groep. Op de vraag waarom Ties VIOS heeft uitgekozen als stageplek verteld hij: ‘Ik voetbal zelf bij VIOS, het is lekker dicht bij huis en daarnaast ook altijd gezellig’. Ties hoopt in zijn stage te leren hoe hij een goede training kan geven en iedere speler met plezier naar huis kan laten gaan.

 

Na bij VIOS en SV Grol te hebben gevoetbald, voetbalt Jikke nu bij Jong PEC Zwolle Vrouwen. Daarnaast volgt ze de opleiding Sport en Bewegen op het Landstede in Zwolle. Voor haar stage moet ze gemiddeld 4 uur per week stage lopen. Ze gaat dit doen door Bram Roelvink te ondersteunen bij het organiseren van activiteiten voor de jeugd. Daarnaast zal je haar ook tegenkomen op de woensdagavond samen met Jordy Zieverink bij de training van de JO12-1 en bij het zaalvoetbal in de winterperiode. In haar stage hoopt Jikke kennis en ervaring op te doen van trainers en daarnaast is ze benieuwd hoe de organisatie binnen VIOS verloopt.  

 

Lijkt stage lopen bij VIOS jou ook wel wat? Neem dan contact op met Michel Ballast (hoofdopleidingen@viosbeltrum.nl) om te kijken naar de mogelijkheden.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae