Teamindelingen 2023-2024

22-5-2023

Het wordt tijd de nieuwe teamindelingen bekend te maken voor seizoen 2023-2024!  Deze teamindeling zouden we graag door middel van een ouderinformatie-avond voor de JO-08 t/m JO-19 online willen presenteren.

 

Deze punten zullen worden gepresenteerd tijdens deze avond:

  • Bekend maken welke spelers er in welk team zitten
  • Wat het beleid is van VIOS B waardoor we tot deze indeling zijn gekomen
  • Mededelingen en (nieuwe) ontwikkelingen

 

Er is tijdens en na de bijeenkomst ruimte voor vragen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je deze vraag bewaren voor na de vergadering om deze online (privé) te stellen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken met de coördinator n.a.v. de teamindeling.

 

Ook dit jaar gaan we het weer online via teams organiseren. In de week voorafgaand krijgt u een link via de app opgestuurd en weet u ook in welke leeftijdscategorie uw zoon of dochter dit seizoen valt.

 

Bij deze ouderavond zal de leeftijdscoördinator en Hoofd Opleidingen digitaal aanwezig zijn namens de jeugdcommissie. Hieronder volgt het schema voor de ouderavonden:
 

Datum voor wie Aanvang Coördinator
dinsdag 30 mei leeftijd O17 t/m O19 20.00 uur Luke te Woerd
  spelers (en ouders)    
woensdag 31 mei leeftijd O8 t/m O9 19.30 uur Ilona Wolters
  ouders    
donderdag 1 juni leeftijd O13 t/m O15 20.00 uur Bart Ribbers
  ouders en spelers    
vrijdag 2 juni leeftijd O10 t/m O12 20.00 uur Jordy Zieverink

 

Na deze bijeenkomst zullen we verder trainen met de nieuwe teamindelingen. Deze trainingen starten in de week van maandag 5 juni en duren in totaal 3 weken. Donderdag 22 juni zal dan de laatste trainingen van het seizoen plaatsvinden. Meer info over tijden, dagen en trainers volgt zo snel mogelijk.  

 

Na de informatieavond zullen we de teamindeling maandag 5 juni op de website plaatsen en is dan voor iedereen terug te bekijken of volledig te bekijken. In het kader van MEE-WETEN (zie laatste bladzijde VIOS-magazine) hopen we jullie allen te kunnen verwelkomen op één van deze avonden. Afmelden graag bij de betreffende leeftijdscoördinator.

 

Namens de jeugdcommissie,

 

Michel Ballast

Hoofd Opleidingen

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae