Afbeelding: 2022-start huiskamergesprekken (web)

Start huiskamergesprekken

30-10-2022

Beltrum 30 Oktober - VIOS maakt een doorstart met de huiskamergesprekken, een rechtstreeks gesprek tussen bestuur en elftal. Dit onder het genot van een ontbijt. Namens bestuur waren voorzitter William Slotboom en bestuurslid Benny Krabbenborg aanwezig om duiding te geven. 

 

Binnen VIOS zijn er veel vrijwilligers werkzaam die ervoor zorgen dat VIOS de club is die het is. Een begrip in de omgeving maar dat gaat niet vanzelf. Willen we als club overleven dan hebben we vrijwilligers hard nodig! En vrijwillig is hierbij niet vrijblijvend, samen maken we de club tot wat het is. De organisatie van voetbal in Beltrum vraagt veel uren inzet. Uitgangspunt hierbij moet zijn dat het makkelijker wordt wanneer de taken gedeeld worden. Vele handen maken licht werk zo luidt het gezegde. In de achterliggende periode is het moeilijker geworden om de verschillende taken ingevuld te krijgen. Om deze reden nodigt het bestuur de elftallen uit om het gesprek aan te gaan. Inmiddels zijn we op een punt aanbeland dat het niet de vraag is of je wat wilt doen, maar wat ga je doen voor onze club. Vandaag was de eer aan heren-3 om de aftrap te doen. 

 

In een interactieve sessie met een presentatie en videomateriaal werd de spelers gevraagd naar hun mogelijkheden om vrijwilligerswerk uit te voeren. Vele rollen zijn er te vervullen en middels een enquêteformulier konden de spelers hun voorkeuren duidelijk maken. Voor sommige rollen is een cursus gewenst, VIOS faciliteert dit graag. Uitleg en inventarisatie zijn vandaag gestart en de eerste reacties zijn positief. Zoals gezegd vandaag de aftrap, meerdere gesprekken en berichtgeving zullen nog volgen.

Fotoalbum start huiskamergesprekken

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae