Afbeelding: 2015-sportpark De Sonders (web)

Sportpark 'de Sonders' - houdt het netjes!

29-8-2019

De trainingen zijn begonnen. Nog even en de beker- en reguliere competitie zijn ook gestart. Sportpark 'de Sonders' ligt er schitterend bij. Een fantastische prestatie van veel betrokken vrijwilligers. Met name 'de Ondergrondse' verricht hierin veel werk.

 

We doen dan ook een oproep aan onze leden, zowel spelend als ook niet spelend om dit zo te houden. Vriendelijk verzoek om na gebruik de gebruikte materialen weer op te ruimen en de kleedlokalen schoon te houden. Sluit ze af en doe het licht uit, ook in het douchegedeelte. Bezems en andere hulpmiddelen zijn er om te gebruiken. Zand en gras opvegen en in de prullenbak deponeren. 

 

Voor de velden geldt hoekvlaggen verwijderen en terugplaatsen in de opslag en doelnetten omhoog. Doelnetten met twee personen tegelijk om schade aanbeugels te voorkomen. Verplaatsbare materialen als doelen, trapschotten en netten ook terugplaatsen in de opslag. De kleine doelen met minimaal twee personen tegelijk verplaatsen.

 

Eenvoudige handelingen waarbij jullie hulp en attentheid het werk van anderen makkelijker maakt, niets te veel gevraagd. We hebben een fantastisch sportpark, samen houden we het fantastisch!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae