Afbeelding: 2023-sponsormiddag Schilderinck

Sponsormiddag vv VIOS B. - 15 april

28-3-2023

Na onze succesvolle sponsormiddag in Enschede bij de wedstrijd FC Twente - FC Groningen willen we onze sponsoren opnieuw iets bieden. Dit willen we gaan doen op 15 april.

 

De agrarische sector is in en rondom Beltrum een belangrijke factor. Zeker met de hedendaagse problematiek hebben onze eigen superboeren het niet altijd makkelijk. Tijd om verbinding te zoeken en eens te gaan kijken op het melkveebedrijf van André Schilderinck aan de Haneveldseweg 6 in Beltrum.

 

André neemt ons mee op een rondleiding door zijn bedrijf en stallen. Ook zal hij zijn visie geven op de toekomst van zijn bedrijf specifiek en de agrarische sector in het algemeen. Bestuur en sponsorcommissie van vv VIOS B. denken dat het interessant is en nodigt haar sponsoren uit voor een bezoek.

 

Wij verzamelen ons om 14:00 uur in de kantine op sportpark  ‘de Sonders’. Na een kop koffie vertrekken wij per fiets naar de Haneveldseweg. Na de rondleiding op  het bedrijf van André vertrekken we naar het bedrijf van Frank Schilderinck (broer van) waar we in zijn kantine met een hapje en drankje gezellig napraten.

 

Einde programma zal ongeveer om 17:30 uur zijn. Opgeven kan bij de voorzitter van vv VIOS B., voorzitter@viosbeltrum.nl

 

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden, wij hopen op een grote opkomst. Tot 15 april, de Sponsorcommissie.

 

Datum Locatie Start Eind
15 april 2023 sportpark 'de Sonders' 14.00u 17.30u

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae