Afbeelding: 2022-sponsoren (FC Twente - Groningen) (web)

Sponsoren vermaken zich in Enschede!

17-10-2022

Zondag 16 Oktober - De sponsoren van vv VIOS B. hebben samen met bestuur en sponsorcommissie de wedstrijd FC Twente - Groningen bezocht.

 

Aanleiding voor dit bezoek is het gegeven dat onze sponsoren ons zijn blijven steunen in de lastige periode welke achter ons ligt. Corona maakte het moeilijk om elkaar te ontmoeten, wedstrijden te spelen en wedstrijden te bezoeken.

 

In deze periode hebben de sponsoren van  voetbalvereniging V.I.O.S. Beltrum blijvend steunen gegeven. Bestuur en sponsorcommissie zijn dit niet vergeten en willen dan ook de komende periode diverse sponsoractiviteiten organiseren om deze samenwerking te vieren. Het bezoek van de wedstrijd FC Twente - Groningen vormde een eerste aanzet.

 

Naast de bestaande sponsoren zijn ook een aantal potentiële kandidaten uitgenodigd. Al voor corona was er het plan om aandacht te besteden aan de ondernemers in de agrarische sector. Beltrum is immers nog steeds een dorp waar melkveehouders, varkenshouders, pluimveehouders en akkerbouwers een erg belangrijke rol spelen in onze samenleving. Vandaag waren er ook enkele aanwezig. Graag willen wij de ondernemers in en om Beltrum nog meer betrekken bij onze club en denken we dat netwerken in deze belangrijk is voor iedereen. 

 

Deelnemers waren het er over eens. Een mooi georganiseerd evenement dat voor herhaling vatbaar is. Op de terugreis gaf voorzitter William Slotboom al enkele mogelijkheden. Wordt vervolgd!

 

PS: ook de FC Twente supporters uit Beltrum waren enthousiast! 

Sponsoren vermaken zich in Enschede!

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae