Afbeelding: 2022-FC Twente - Grolsch Veste

Sponsoren uitgenodigd mee te gaan naar FC Twente

17-9-2022

Twee door corona geteisterde voetbalseizoenen liggen achter ons. In deze periode hebben de sponsoren van  voetbalvereniging V.I.O.S. Beltrum blijvend steunen gegeven. Bestuur en sponsorcommissie zijn dit niet vergeten en willen dan ook de komende periode diverse sponsoractiviteiten organiseren om deze samenwerking te vieren.

 

Ook is de sponsorcommissie actief het aantal sponsoren uit te breiden met jonge en oudere ondernemers in de agrarische sector. Beltrum is immers nog steeds een dorp waar melkveehouders, varkenshouders, pluimveehouders en akkerbouwers een erg belangrijke rol spelen in onze samenleving. Graag willen wij de ondernemers in en om Beltrum nog meer betrekken bij onze club en denken we dat netwerken in deze belangrijk is voor iedereen.

 

Om de sponsoractiviteiten en bijeenkomsten weer op te starten willen we een bezoek brengen aan een thuiswedstrijd van FC Twente. Hiervoor hebben we een groepsarrangement gereserveerd op de hoofdtribune. Dit arrangement is voor max. 50 personen en vanaf 1 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

 

Om elke sponsor kans te geven om mee te gaan, kan men max. 2 personen per sponsor opgeven. V.I.O.S. Voetbal verzorgt de busreis vanaf ons sportpark De Sonders naar het stadion in Enschede.

De helft van de onkosten zal V.I.O.S. Voetbal voor haar rekening nemen, wat inhoudt dat er nog een eigen bijdrage van € 50,- p.p. zal worden gevraagd. 

 

Wedstrijd FC Twente - FC Groningen
Datum zondag 16 Oktober
13.30 uur ontvangst lounge
14.30 uur start wedstijd
??.?? uur vertrek Beltrum (nader te bepalen)

 

Mocht u interesse hebben, dan kun u zich melden bij één van onderstaande personen of mailen naar info@viosbeltrum.nl

 

We hopen op een goede opkomst, zodat we er gezamenlijk een erg leuke middag van kunnen maken.

 

Met vriendelijke groet en tot gauw,

 

De Sponsorcommissie

William Slotboom (06 - 53 14 43 85)

Ivo Spilman (06 - 13 37 29 39)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae