Afbeelding: 2019-seizoenafsluiting (web)

Seizoenafsluiting 2019

3-6-2019

Zondag 2 Juni - VIOS organiseert voor de derde keer een seizoenafsluiting. 's Ochtends wordt begonnen met een mix-toernooi voor de senioren en een pupillentoernooi. Hoofdprogramma is vandaag de wedstrijd VIOS - WWNA, de winnaar gaat een ronde verder voor een plek in de 3e klasse. Loopgroep en bootcamp verzorgen de bardienst. Hoofdsponsor 'Spilman’ verzorgt het eten.

 

Na de wedstrijd is er als eerste een dankwoord aan het vertrekkende kader. Hierbij zijn er bloemen voor Thijs te Brake, Ellen te Stroete en Richard Stortelder voor vele jaren werk in de jeugdcommissie. Seniorenteam van het jaar is vrouwen-2 en bij de jeugd wordt de titel team van het jaar opgeëist door JO17-2. In tegenstelling tot heren-2 en heren-4 zijn zij geen kampioen geworden in hun competitie. De winnaars onderscheiden zich door sfeer en de bereidwilligheid om er samen iets moois van te maken.

 

Tom Ribbers verovert voor het vierde achtereenvolgende jaar de titel topscorer van het jaar. Dit jaar staan er 27 treffers op het scorebord, Inge Dreierink strandde op 26 treffers. Inge speelde vandaag een extra wedstrijd bij VR2, maar dat bracht geen verandering in de eindrangschikking. 

 

Monique Rooks is verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Een dame die veel tijd steekt in het voetbal. Belangrijke bijdrage is de vernieuwde website en de ontwikkeling van sociale media. Met dank aan Monique is VIOS ook actief op Facebook en Twitter. Monique heeft zitting gehad in jeugdcommissie en pr-commissie. De titel vrijwilliger van het jaar is meer dan verdiend!

 

Een vereniging wordt gemaakt door mensen, mensen waar wij trots op zijn. Eén van deze mensen is Johnny Wolterink. Lid sinds 1990 en actief op verschillende fronten. In de jeugdcommissie heeft Johnny zijn bijdrage geleverd van 2006-2018. Ter bevordering van sfeer en gezelligheid was hij leider bij heren 1 van 2008 tot en met vandaag. Voor bestuur reden om Johnny extra in het zonnetje te zetten en hem te benomen tot lid van verdienste. 

 

Als laatst officiële handeling was er de presentatie van het nieuwe tenue. De kledingcommissie heeft een keuze voorgelegd aan het bestuur en de keuze is gemaakt. Er is gekozen voor het fabricaat Adidas en door middel van een video werd de keuze bekend gemaakt en het tenue inclusief kledinglijn gepresenteerd. Een tenue om trots op te zijn en een keuze waar een aantal spelregels aan verbonden zijn. Deze spelregels maken we later bekend en worden gepubliceerd via www.viosbeltrum.nl.

Fotoalbum - seizoenafsluiting

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae