Afbeelding: 2018-seizoenafsluting (web)

Seizoenafsluiting 2018

18-6-2018

Zondag 17 Juni - VIOS organiseert voor de tweede keer een seizoenafsluiting. Na het succesvolle verloop vorig jaar kent het programma weinig wijzigingen. 's Ochtends wordt begonnen met een mix-toernooi voor de senioren en een pupillentoernooi. Hoofdprogramma is vandaag de wedstrijd VIOS - MvR, de winnaar krijgt een plek in de 3klasse. Loopgroep en bootcamp verzorgen de bardienst. Hoofdsponsor 'Spilman'  heeft een smoker meegnomen en verzorgt het eten.

 

Na de wedstrijd is er als eerste een dankwoord aan de organisatoren van de KNVB-bekerfinales. John Wolterinck, Luc Nijhuis en Tom Groot Zevert. Seniorenteam van het jaar is heren-4 (kampioen) en bij de jeugd wordt de titel team van het jaar opgeëist door JO17-1 (kampioen en bekerwinnaar). Niet echt verassingen net als de topscoorder. Tom Ribbers weet voor het derde achtereenvolgende jaar deze titel te veroveren. Dit jaar staan er 37 treffers op het scorebord. 

 

Janneke te Stroete is verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Dit jaar een dame die veel tijd steekt in het meidenvoetbal. Trainer, leider en dat al vele jaren. Daarnaast ook kartrekker bij de samenwerking met SV Grol. Janneke heeft het verdiend net als Ruud Westhoff. Ruud verovert de titel speler van het jaar. Ruud is blij verrast en vader Harrie is apetrots.

 

Wij zijn trots op onze vereniging. Dit seizoen hebben we kantinediensten per elftal ingevoerd. Bij heren-2 is dit zo goed verlopen dat ze bestuur en vereniging een cheque aanbieden van € 250,-  Hiermkee komt een eind van een mooi seizoen met verschillende kampioenen. Helaas heeft ons eerste (nog) geen promotie naar de 3e klasse kunnen bewerkstelligen maar we hebben nog kans. Het seizoen is nog niet helemaal afgesloten!

Fotoalbum - seizoenafsluiting

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae