Afbeelding: 2018-schoolvoetbal (web)

Schoolvoetbal - trainingen

7-4-2018

VIOS Voetbal is vandaag gestart in samenwerking met Sport Federatie Berkelland met de voorbereiding van de kinderen van basisschool de Sterrenboog voor het schoolvoetbaltoernooi op 11 april in Eibergen. De groepen 5 t/m 8 krijgen verspreid over twee dinsdagen een training aangeboden op het kunstgrasveld van VIOS Beltrum.

 

Na de warming up, werden de meiden en de jongens apart genomen en werd er een partijspel gespeeld waarbij bij de ene partij er gescoord kon worden in goals en bij de andere partij kon er gescoord worden door het omschieten van een aantal pionnen. Veel kinderen uit Beltrum doen mee met het komende schoolvoetbaltoernooi en spelen ook bij VIOS Voetbal. Ondanks een aantal tranen van een pijnlijke valpartij waren er veel blije koppies met rode wangen te zien. Zullen ze hoog eindigen op het schoolvoetbaltoernooi? Aan de training zal het niet liggen.

 

Ook eens kijken of meedoen bij een voetbaltraining van VIOS? Kijk op www.viosbeltrum.nl voor alle informatie. De foto’s en filmpjes van de Sportintro staan op onze website www.sportfederatieberkelland.nl

fotoalbum Schoolvoetbal

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae