Afbeelding: 2018-Praktijkavond verenigingsscheidsrechter (web)

Scheidsrechtercursus Berkelland

16-12-2018

Wellicht hebben jullie de afgelopen weken enkele fanatieke cursisten op sportpark 'De Sonders' gezien. Dit zijn onze (nieuwe) scheidsrechters die de KNVB-cursus verenigingsscheidsrechter volgen. Aanstaande dinsdag 18 december is de laatste praktijkavond en zal men na succesvol afronden van het examen een officieel certificaat ontvangen.

 

Zou jij ook graag (jeugd-) wedstrijden bij VIOS willen leiden, maar ontbreekt het nog aan enige kennis en ervaring? En was je net te laat om je op te geven voor de huidige cursus? Binnenkort start EGVV te Gelselaar met eenzelfde cursus.

 

Wil je meedoen aan deze cursus en je wilt voor VIOS fluiten, dan zorgen wij voor een vergoeding. Neem voor meer informatie contact op met Ivo Spilman.

Info scheidsrechtercursus Berkelland

Om de scheidsrechtercursus te kunnen realiseren zijn wij als EGVV al even met VV Diepenheim samen aan het optrekken. Momenteel zitten we op zo’n 11 deelnemers. Wij als EGVV hebben even geleden ook contact gehad met Vios Beltrum hierover. Zij hebben onlangs dezelfde cursus aangeboden in Beltrum.

 

De cursus (bestaande uit 4 avonden) zal in 2019 van januari t/m april zijn. Één woensdagavond in de maand vanaf 19.30 uur, maar de exacte data is nog niet bekend. Vanaf april 2019 zullen de cursisten stagewedstrijden gaan fluiten onder begeleiding van praktijkbegeleiders, wat maakt dat ze hopelijk aan het eind van het seizoen het certificaat behaald hebben. De cursusavond zal waarschijnlijk in zowel Diepenheim als Gelselaar gehouden worden.

 

Wanneer er deelnemers zijn, mogen zij de gegevens mailen naar secretaris@egvv.nl
We hebben de volgende gegevens nodig:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Relatiecode (staat op KNVB spelerspas)

 

Wanneer het lukt, graag direct ook praktijkbegeleiders werven (scheidsrechters binnen de vereniging die vervolgens de persoon kan coachen/begeleiden tijdens de stagewedstrijden). In principe is de stellingsregel: 1 praktijkbegeleider op 4 cursisten. De praktijkbegeleider zal voorafgaand aan de cursus een avond bijwonen waarin uitleg wordt gegeven over hun rol. Verder zijn zij pas weer betrokken als de stagewedstrijden aan bod komen.

De cursus betreft het fluiten van 11 tegen 11 wedstrijden, dus zowel jeugd- (D t/m A) als seniorenwedstrijden.

 

Er zijn dus al 11 deelnemers en aangezien er een maximum is, geldt vol = vol!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae