Afbeelding: 2017-kantine

Rooster zondag-kantinedienst elftallen bekend

26-8-2018

Net als vorig seizoen gaan de senioren-voetbalelftallen een volledige zondag de kantinedienst draaien. Zo zorgen we samen voor de continuïteit van het invullen van de taken voor onze gezellige huiskamer. Het rooster is deze week na het bekend maken door de KNVB van de speeldata en met medewerking van Rob Klein Tuente al in kleine kring rond gemaild.

 

Om de elftallen voor te bereiden is in overleg met Paul Hemmink afgesproken om deze alvast op de site te plaatsen. Zo kunnen er op de kermis ongetwijfeld weer mooie ideeën worden geboren voor een mooie invulling. Heren 2 zorgt dit jaar voor de aftrap. Zij verrasten ons met het geweldige ontbijt. Via het VIOS magazine en de VIOS wijzer zijn de leden uitvoerig geïnformeerd.

 

Het uitgangspunt blijft, dat de zondag wordt verzorgd op het moment dat een elftal thuis speelt. Voor de volledigheid hierbij de link naar het draaiboek zoals deze vorig jaar is gemaakt. Maak weer gebruik van partners, vrienden, ouders etc. Met jullie medewerking wordt het weer een mooi seizoen.

 

Ter info en voor het opfrissen van het geheugen 2017-Draaiboek_kantine.pdf

 

Wij wensen iedereen ook dit seizoen weer prachtige zondagen toe.

Bekijk het rooster

 

Bekijk het rooster

 

 

Instructiefilmpje - gebruik kassa

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae